Νέο υβριδικό sedan Lexus LS 500h.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο υβριδικό sedan Lexus LS 500h.

Υβριδικό sedan από τη Lexus

3.395 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Η Lexus ετοιμάζει την υβριδική έκδοση της LS 500h και περιμένουμε το ντεμπούτο της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Δείτε τα μηχανικά χαρακτηριστικά του.

Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του Lexus LS 500 στην έκθεση του Detroit, η Lexus είναι έτοιμη να παρουσιάσει την υβριδική έκδοση της πέμπτης γενιάς του πολυτελούς sedan, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Kεντρική οθόνη 12,3 ιντσών κεντρική οθόνη και πολυτελές σαλόνι.

Kεντρική οθόνη 12,3 ιντσών κεντρική οθόνη και πολυτελές σαλόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μέχρι στιγμής έχει δημοσιευτεί μόλις μια εικόνα του υβριδικού sedan από τους Ιάπωνες, όπου βλέπουμε πως εμφανισιακά δεν υπάρχουν διαφορές από το μη υβριδικό μοντέλο.

Μηχανικά το νέο LS 500h θα φέρει τον ίδιο κινητήρα των 3,5 λίτρων με τους 294 ίππους και τα 348Nm ροπής, συνδυασμένος με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 59 ίππων που θα αυξάνει την συνολική ιπποδύναμη στους 354 ίππους.Το σύστημα Multi Stage Hybrid, που θα φέρει το όχημα αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του τεσσάρων σχέσεων αυτόματου κιβώτιου που θα φέρει το όχημα, προσομοιώνοντας τη λειτουργία ενός 10τάχυτου κιβωτίου, μειώνοντας κατά πολύ την απώλεια ενέργειας και προσφέροντας γραμμική επιτάχυνση.

Αυτό επιτυγχάνεται με 3 εικονικές αναλογίες που πολλαπλασιάζονται με το 3 για κάθε σχέση του κιβωτίου, με την τέταρτη και τελευταία σχέση να είναι η εικονική 10η.

Κατά τα άλλα το LS500h αναμένεται να έχει τα ίδια έξτρα με την μη υβριδική έκδοση, όπως τα 28 θέσεων ρυθμιζόμενα καθίσματα, τα πίσω καθίσματα με ανάκληση έως 45 μοίρες, που ζεσταίνουν, δροσίζουν και κάνουν μασάζ στον επιβάτη. Ακόμα, θεωρείται σίγουρη και η 12,3 ιντσών κεντρική οθόνη αλλά και η μεγαλύτερη οθόνη προσκέφαλου 24 ιντσών, ενώ τα έξτρα δεν τελειώνουν ποτέ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center