Το MILA Plus είναι ένα 2θέσιο όχημα με αλουμινένιο πλαίσιο, που ζυγίζει 1.520 κιλά. Το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε άξονα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το MILA Plus είναι ένα 2θέσιο όχημα με αλουμινένιο πλαίσιο, που ζυγίζει 1.520 κιλά. Το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε άξονα.

Υβριδικό sportscar από τη Magna Steyer

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2015)

Στη Γενεύη θα κάνει ντεμπούτο το πρωτότυπο MILA Plus, ένα plug-in υβριδικό sports car της Magna Steyer, που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ., ενώ έχει αυτονομία 500 χλμ.

Μπορεί στη συνείδηση των Ελλήνων η Magna Steyr να έχει ταυτιστεί με τα γνωστά στρατιωτικά οχήματα, ωστόσο η εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα πρωτότυπο plug-in υβριδικό sportscar, το MILA Plus. Πρόκειται για ένα 2θέσιο όχημα με αλουμινένιο πλαίσιο και ενσωματωμένες μπαταρίες, που ζυγίζει 1.520 κιλά. Το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε άξονα.Η απόδοση του MILA Plus δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά η Magna Steyr αναφέρει πως το όχημά της επιταχύνει –σε υβριδική λειτουργία- από στάση στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,9 δλ. Λειτουργώντας ως ηλεκτρικό όχημα, χρειάζεται 3,6 δλ. για το 0-80 χλμ./ώρα. Η συνολική αυτονομία του μοντέλου είναι γύρω στα 500 χλμ., ενώ μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 70 χλμ. Οι εκπομπές CO2 είναι 32 γρ./χλμ.

Η απόδοση του MILA Plus δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά η Magna Steyr αναφέρει πως το όχημά της επιταχύνει –σε υβριδική λειτουργία- από στάση στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,9 δλ.

Η απόδοση του MILA Plus δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά η Magna Steyr αναφέρει πως το όχημά της επιταχύνει –σε υβριδική λειτουργία- από στάση στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,9 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto