Ο πρώην επικεφαλής test driver της Lamborghini, ποζάρει περιχαρής δίπλα από μια Veneno Roadster.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο πρώην επικεφαλής test driver της Lamborghini, ποζάρει περιχαρής δίπλα από μια Veneno Roadster.

Υπερσπάνια Lamborghini Veneno Roadster

6.991 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Περιχαρής ποζάρει ο πρώην επικεφαλής Test Driver της Lamborghini, δίπλα στην πανάκριβη Lamborghini Veneno Roadster.

Εσχάτως, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες μιας από τις πιο σπάνιες Lamborghini όλων των εποχών, μαζί με τον πρώην επικεφαλής test driver της ιταλικής φίρμας Valentino Balboni
Πρόκειται για την Veneno Roadster η οποία θα κυκλοφορήσει μόλις σε 9 αντίτυπα παγκοσμίως και θα κοστίζει -κρατηθείτε- 4,4 εκατομμύρια δολλάρια. Το «αυτοκίνητο» βασίζεται στην Veneno coupe η οποία με την σειρά της έχει συγγένεια με την Lamborghini Aventador. 
Ο κινητήρας της Lamborghini Veneno Roadster είναι ένας ατμοσφαιρικός V12 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 750 ίππους στις 8400 σ.α.λ και ροπή 690 Nm στις 5500 σ.α.λ, ενώ στέλνει την ισχύ του και στους τέσσερις τροχούς με συμπλέκτη Haldex τέταρτης γενιάς. Σε ότι αφορά το κιβώτιο, αυτό είναι ημίαυτόματο με 7 σχέσεις μετάδοσης. Οι επιδόσεις που προσφέρει ο συνδυασμός δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταιγιστικές με το 0-100 να είναι υπόθεση 2,9 δλ. και η τελική ταχύτητα στα 355 χλμ/ώρα.
Η ανάρτηση είναι διπλά ψαλίδια σε όλους τους τροχούς σε συνδυασμό με ράβδους ώσεως, τεχνολογία κατευθείαν από την F1. Στα επιμέρους τεχνικά, το πλαίσιο είναι φτιαγμένο πλήρως από ανθρακονήματα ενώ διαθέτει εμπρός και πίσω δομές από αλουμίνιο, συγκρατώντας το βάρος στα 1490 κιλά.
Τέλος η απόχρωση του υπεραυτοκινήτου είναι ένα πράσινο που αποκαλείται Verde Singh, απόχρωση που είχε η Lamborghini Aventador LP720-4 50th Anniversario Roadster του επιχειρηματία Kris Singh.

Τρομακτική η όψη του υπεραυτοκινήτου της Lamborghini.

Τρομακτική η όψη του υπεραυτοκινήτου της Lamborghini.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green