Θα καλυφθεί άραγε η κενή θέση, στο τιμόνι της Mercedes F1;

Θα καλυφθεί άραγε η κενή θέση, στο τιμόνι της Mercedes F1;

Ζητείται οδηγός μονοθεσίου!

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Η Mercedes F1, αναζητά τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg και το δηλώνει μέσα από μια χιουμοριστική αγγελία.

Η Mercedes F1 δημοσίευσε μια χιουμοριστική αγγελία στο βρετανικό περιοδικό UK Autosport, με την οποία αναζητά οδηγό, ύστερα από τη αποχώρηση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Nico Rosberg.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, πως ο υποψήφιος οδηγός, θα πρέπει να διαθέτει ένα «πακέτο» ικανοτήτων, το οποίο θα περιλαμβάνει δεξιότητες στον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, πέδησης και ειδικότερα της επιτάχυνσης.
Επιπλέον, μεγάλο πλεονέκτημα θα θεωρείται, να έχει στην κατοχή του, εγκεκριμένο δίπλωμα από την FIA.
Επίσης, τα οφέλη που θα λάβει ο οδηγός, αφού «κατακτήσει» τη θέση αυτή, θα είναι η ασφάλιση ζωής, η μίσθωση αυτοκινήτου από τη Mercedes, επιδοτούμενες υπηρεσίες εστιατορίου και πρόσβαση στο γυμναστήριο.

Συνήθως η Mercedes F1, δημοσιεύει αγγελίες στο UK Autosport, το οποίο θεωρείται η «βίβλος» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σχετικά με τη κάλυψη θέσεων εργασίας σε καίριους τομείς της ομάδας. Όμως η προβολή μιας τέτοιας αγγελίας είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Βέβαια, ακόμα και στη περίπτωση που κάποιος λάβει σοβαρά υπόψιν την αγγελία και θελήσει να ανταποκριθεί, δεν θα βρει κάποια διεύθυνση προς απάντηση ή κάποια ημερομηνία για ραντεβού.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN