Ο Vettel πήρε την πλήρη ευθύνη και δεσμεύτηκε να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση νέων οδηγών αγώνων.

Ο Vettel πήρε την πλήρη ευθύνη και δεσμεύτηκε να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση νέων οδηγών αγώνων.

Vettel: «Συγνώμη σε Hamilton»

3.689 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Mετανιώμενος για την πράξη του και αποφασισμένος να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος εμφανίστηκε ο Γερμανός πιλότος της Ferrari. Δείτε τι αποφάσισε η FIA.

H FIA αποφάσισε να μην δώσει περαιτέρω ποινή στον Vettel για τον συμβάν με τον Ηamilton που έγινε στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, μετά την απολογία του Γερμανού πιλότου της Ferrari για την συμπεριφορά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ίδιος, συνοδευόμενος από το στέλεχος της Ferrari Maurizio Αrrivabene συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIA, κ. Jean Todt και το υπόλοιπο συμβούλιο της διοργάνωση. Κατά την συνάντηση, ο Vettel πήρε την πλήρη ευθύνη και δεσμεύτηκε να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση νέων οδηγών αγώνων.

Η FIA δήλωσε: « Αποφασίστηκε το θέμα να κλείσει εδώ. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος, εάν επαναληφθεί η ίδια συμπεριφορά, το θέμα να παραπεμφθεί σε ανώτατο όργανο για περαιτέρω διερεύνηση.
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η FIA απαίτησε από τον Vettel να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του. Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του website έγραψε: «Θέλω να εξηγήσω τι έγινε στο Mπακού. Όταν ήμασταν πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας, εκπλάγηκα από τον Lewis και έπεσα πίσω του. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι με κακό σκοπό αλλά πάνω στην ένταση παραφέρθηκα και έτσι θέλω να απολογηθώ στον Lewis και σε όσους ανθρώπους έβλεπαν τον αγώνα. Δεν ήμουν καλό παράδειγμα.»

Τέλος, φάνηκε αποφασισμένος να δίνει από εδώ και πέρα το καλό παράδειγμα όταν αγωνίζεται λέγοντας «Λατρεύω αυτό το άθλημα και είμαι έτοιμος να το αντιπροσωπεύσω και να δίνω το καλύτερο παράδειγμα στις επόμενες γενιές»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
4green