Το Talento θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Fiat Professional μέσα στο 2016.

Το Talento θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Fiat Professional μέσα στο 2016.

Νέο Fiat Talento

8.669 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2016)

Η Fiat πάντα προσφέρει μερικά από τα πιο ικανά επαγγελματικά οχήματα όπως και τώρα, αν και το μοντέλο έχει αλλάξει, οι ιδιότητες παραμένουν ίδιες και έχουν υπάρξει βελτιώσεις για την ευκολία και το όφελος του επαγγελματία.

Το γεγονός ότι το νέο Talento βασίζεται στο Renault Trafic και το Opel Vivaro είναι το νέο στοιχείο. Η ιταλική φίρμα κατέχει μια μεγάλη κληρονομιά στα επαγγελματικά οχήματα, χάρη στην Fiat Professional με την οποία μοιράζονται την ίδια στέγη. Το νέο μοντέλο αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για τις ικανότητες φόρτωσης του και είναι ιδανικό για τους επιχειρηματίες που εδρεύουν μέσα ή κοντά σε μεγάλες πόλεις. Η ονομασία του είναι εμπνευσμένη από τις ικανότητες του, αφού έχει το… έμφυτο ταλέντο να κινείται ευέλικτα και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φορτίο, ιδιαίτερα μέσα στην πόλη.
Το μοντέλο τοποθετείται στην ιεραρχία των επαγγελματικών, ανάμεσα στο Fiat Doblo Cargo και το Fiat Ducato. Μόλις ξεκινήσει να διατίθεται στις εκθέσεις της Fiat, θα γίνει και πάλι η εταιρεία που έχει την λύση για τις ανάγκες οποιουδήποτε επαγγελματία, σε όγκο φορτίου αλλά και σε διαστάσεις.
Η υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ Fiat, Renault και Opel, δίνουν την δυνατότητα στο Talento, να μπορεί να πάρει «δάνειο» από κάποια μοντέλα των αντίστοιχων εταιριών. Αυτό βοηθά πολύ τις κατασκευάστριες εταιρίες να ρίξουν το κόστος παραγωγής, από την άλλη όμως μοιράζονται την αδυναμία, όσον αφορά την ασφάλεια, της πλατφόρμας στην οποία βασίζεται, αφού το Trafic της Renault είχε καταφέρει να βαθμολογηθεί με τρία από τα πέντε αστέρια στο Euro NCAP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center