Formula E Concept B, με ψηλή ουρά και ανοιχτό πιλοτήριο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Formula E Concept B, με ψηλή ουρά και ανοιχτό πιλοτήριο

Αλλάζει η Formula E

2.607 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2016)

Τι μας ετοιμάζουν Pininfarina και Mahindra; Για τα μάτια σας και μόνο.

Mahindra και Pininfarina μαζί. Μια σειρά από σχέδια έχουν γίνει στόχος για να εμπνεύσουν την εμφάνιση της επόμενης γενιάς της Formula E. Αυτή τη στιγμή, η Mahindra ψάχνει για ανατροφοδότηση σχετικά με αυτά τα σχέδια και μάλιστα χρησιμοποιεί ως μέσο επικοινωνίας τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και Instagram. 
Οι φίλαθλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το #FormulaEConcepts στις δημοσιεύσεις τους, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους.Σύμφωνα με τον Dilbagh Gill που είναι και ο επικεφαλής της Mahindra Racing Team υπάρχουν και άλλες απόψεις για την Formula E, που πολύ σύντομα θα τις δούμε.
O Gill κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του ανέφερε ότι «θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο η Formula E και χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για την εξέλιξη της». 
Η κύρια ομάδα πρόσθεσε ότι η πρόθεση είναι να καταλήξουν με «κάτι φουτουριστικό και όχι κάτι παρόμοιο με την εικόνα που έχει η Formula Ε σήμερα». 
Ο Fabio Filippini επικεφαλής της ομάδας δημιουργικότητας του Pininfarina αναφέρει ότι «η Formula E είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά σημεία των αλλαγών σε εξέλιξη στον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό».
Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί τρεις εκδοχές με τα ονόματα Concept A, Concept Β και Concept C. Κάθε αυτοκίνητο έχει μια προφανή έμφαση στην αεροδυναμική, με πολλές λείες επιφάνειες, ανάγλυφα αμαξώματα που καλύπτουν τα ελαστικά, ενώ επιτρέπουν στον αέρα να περνά κατευθείαν μέσα από το αυτοκίνητο και όχι μόνο γύρω από αυτό.
Οι μεγαλύτερες διαφορές είναι εμφανείς στις ουρές για παράδειγμα το Concept B έχει μια υψηλή πίσω φτερούγα και κλειστό πιλοτήριο, τα Concept Α και Concept C δεν έχουν πίσω φτερά καθόλου αλλά έχουν κλειστά πιλοτήρια.
Ποιο σχέδιο πιστεύεται εσείς ότι θα είναι το επικρατέστερο και θα αλλάξει την μέχρι σήμερα εικόνα της Formula E;

Formula E Concept A, χωρις ουρά και κλέιστό πιλοτήριο

Formula E Concept A, χωρις ουρά και κλέιστό πιλοτήριο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center