• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Η εμπειρία του μηχανικού που θα αναλάβει τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την αποφυγή νέων προβλημάτων στο άμεσο μέλλον.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Τα συνεργεία που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχουν γνώση των νέων τεχνολογιών γύρω από το εκάστοτε service, διασφαλίζουν την ποιότητα της συντήρησής του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, για να λύσετε κάθε απορία σχετικά με τη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και τη συντήρησή του, ώστε να νιώσετε και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγησή του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Από τα χέρια του μηχανικού σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, έχει περάσει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων και ο ίδιος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων, ενισχύοντας την εξειδίκευσή του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Μία σειρά από προσφορές και εκπτώσεις στα πιο εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα, δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδυάσουν την ποιότητα με την οικονομία στο service.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Στα εξειδικευμένα συνεργεία, η πλειοψηφία των τεχνικών εκπαιδεύεται τακτικά κι από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής εξοπλισμών, για τη σωστή χρήση των μηχανημάτων.

Αρθρα - Αφιερωματα - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Για Οσους Τωρα Μαθαινουν

Η πλειοψηφία των μηχανικών που δουλεύουν σε εξειδικευμένα συνεργεία, παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις γύρω από την αυτοκίνηση και λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια των εταιρειών που αφορούν τις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων και κατόπιν εκμεταλλεύεται την επιπλέον γνώση στην πράξη, επισκευάζοντας μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων κάθε τύπου.

Για Προχωρημενους

Νέα μηχανήματα κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους, καθώς και τα ίδια τα αυτοκίνητα γίνονται πολύπλοκα και ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα η μεγάλη εξειδίκευση των συνεργείων να θεωρείται απαραίτητη για τη σωστή συντήρηση. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαδικασία του ψεκασμού, αφού πλέον, τα όποια προβλήματα σε αυτή, απαιτούν σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης κινητήρα, ο οποίος και διασφαλίζει ότι θα πραγματοποιηθεί η ορθή αποκατάσταση στο εν λόγω τμήμα του αυτοκινήτου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και Οι Προσφορες Τους