Scoop: Mercedes-AMG GT 4

¶νοιξη 2018: τότε έχει οριστεί το ραντεβού της τετράθυρης GT με το εμπορικό κοινό της. Οι κατάσκοποι-συνεργάτες μας απεικονίζουν το μοντέλο με νορμάλ καθρέπτες ακόμη, ωστόσο εμείς αφήνουμε ένα παράθυρ

¶νοιξη 2018: τότε έχει οριστεί το ραντεβού της τετράθυρης GT με το εμπορικό κοινό της. Οι κατάσκοποι-συνεργάτες μας απεικονίζουν το μοντέλο με νορμάλ καθρέπτες ακόμη, ωστόσο εμείς αφήνουμε ένα παράθυρο ανοικτό να υπάρχουν και οι κάμερες που είδαμε στο concept της Γενεύης.

Τετράθυρο μεν, πολύ δυναμικό δε: τι κι αν έχει τέσσερις πόρτες, το νέο μοντέλο της AMG θα συνδυάζει και πτυσσόμενη αεροτομή και ενεργά αεροδυναμικά στοιχεία εμπρός όπως η GT R. Μια μίνιμουμ εκλογίκευσ

Τετράθυρο μεν, πολύ δυναμικό δε: τι κι αν έχει τέσσερις πόρτες, το νέο μοντέλο της AMG θα συνδυάζει και πτυσσόμενη αεροτομή και ενεργά αεροδυναμικά στοιχεία εμπρός όπως η GT R. Μια μίνιμουμ εκλογίκευση θα γίνει με τη μετατόπιση των εξατμίσεων στα άκρα.

Σχεδόν τελικό στάδιο: ο κ. Τσέτσε
 παρουσιάζει στη Γενεύη το τρίτο μοντέλο της Mercedes-AMG. Στιλιστικά οι Γερμανοί είναι σαφές ότι έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους.

Σχεδόν τελικό στάδιο: ο κ. Τσέτσε παρουσιάζει στη Γενεύη το τρίτο μοντέλο της Mercedes-AMG. Στιλιστικά οι Γερμανοί είναι σαφές ότι έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους.