Πλούσια η θεματολογία στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πλούσια η θεματολογία στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.

Όλα στο 13!

5.256 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2013)

Τα 13 νέα μοντέλα που αναμένουμε στην Ελλάδα μέχρι το Μάρτιο σας παρουσιάζουμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, ενώ παράλληλα φιλοξενούμε και πολλές νέες δομικές καινούργιων αυτοκινήτων.

Μέχρι το τέλος του πρώτου 3μήνου του 2013, περιμένουμε 13 νέα μοντέλα από διάφορες κατηγορίες, που το καθένα τους έχει κάτι διαφορετικό να πει. Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου, μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις νέες προτάσεις, οι οποίες θα προσπαθήσουν να κεντρίσουν το αγοραστικό κοινό της χώρας. Μεταξύ τους, ξεχωρίζουν οι νέοι κινητήρες και τεχνολογίες, που φυσικά θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν την πολύ καλή απόδοση, με τη μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές CO2.
Στο νέο όμως τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη φιλοξενούμε και ένα άκρως αναλυτικό άρθρο για τρία best-seller μικρομεσαία, που πριν λίγο μόλις καιρό λανσαρίστηκαν στη χώρα μας. Πόσο λοιπόν άλλαξαν σε σχέση με τους προκατόχους τους τα νέα Kia CeeΆd, Toyota Auris και VW Golf, αλλά και τι νέο έφεραν στη δεύτερη τη τάξη πιο δημοφιλή κατηγορία αυτοκινήτων στην Ελλάδα;
Εκτός όμως των παραπάνω θεμάτων, άκρως ενδιαφέρουσες είναι και οι δοκιμές νέων μοντέλων που φιλοξενούνται στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη. Πρώτα, το ανανεωμένο Ford Fiesta 4 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση αναβαθμίζεται στην σχεδίαση και την ποιότητα, αλλά το κυριότερο, «φοράει» τον 1.000άρη EcoBoost  κινητήρα που γνωρίσαμε στο Focus. Έπειτα, το νέο μικρομεσαίο σεντάν Skoda Rapid, τεστάρεται στην ακριβή έκδοση με τον 1,4 TSI κινητήρα και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τέλος, δοκιμάζουμε το νέο Volvo V40 Cross Country, το οποίο μας συστήνεται ως το μοναδικό crossover της κατηγορίας.
Φυσικά, από ένα ακόμη τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αποκλειστικές μας πληροφορίες και εικόνες για νέα μοντέλα. Έτσι, με τη βοήθεια των κατασκόπων μας, σας παρουσιάζουμε το ποιόν του επόμενου και πιο Crossover, Jeep Cherokee. Επίσης, σας αποκαλύπτουμε και τις προθέσεις της Mercedes για να δημιουργήσει μια οικογένεια μοντέλων, που θα έχουν ως βάση τη νέα και άκρως ενδιαφέρουσα A-Class.
Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN