Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του 1ου πρατηρίου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη από τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του 1ου πρατηρίου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη από τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου.

Kαι η Θεσσαλονίκη ψήφισε...Φυσικό Αέριο!

3.882 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2013)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του 1ου πρατηρίου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη από τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου, ενώ ακολούθησε εκδήλωση και ενημέρωση για το CNG.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 1ου πρατηρίου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη (Διεύθυνση Πρατηρίου ΕΚΟ/FISIKON: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 128, Πυλαία, κοντά στο αεροδρόμιο) από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκη Παπαγεωργίου. Επίσης, παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑ Χάρης Σαχίνης και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Μπακούρας.Μετά τα εγκαίνια του πρατηρίου, ακολούθησε εκδήλωση της ΔΕΠΑ για την ανάλογη ενημερωτική παρουσίαση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου μίλησαν υπεύθυνοι για να ενημερώσουν σχετικά με τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου. Επίσης, αναφέρθηκε ότι στόχος είναι να γίνουν 3 πρατήρια στη Θεσσαλονίκη -το ένα εξ αυτών εγκαινιάστηκε σήμερα- ένα στη Λάρισα, ένα στο Βόλο και ακόμα 7 στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας FISIKON, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι με 10 ευρώ φυσικό αέριο μπορεί κανείς να ταξιδέψει σχεδόν 200 χλμ., ενώ στην περίπτωση του πετρελαίου μόνο 112 χλμ. και της βενζίνης 70 χλμ.Έτσι, πλέον και οι Θεσσαλονικείς μπορούν να αξιοποιήσουν τα πολλαπλά οφέλη της αυτοκίνησης με φυσικό αέριο, εξυπηρετούμενοι από το νέο σταθμό ανεφοδιασμού φυσικού αερίου στο Δήμο Πυλαίας, στη Λ. Γεωργικής Σχολής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center