Εμφανής οι διαφορές του νέου εσωτερικού του 3008
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εμφανής οι διαφορές του νέου εσωτερικού του 3008

Ψηφιακό εσωτερικό Peugeot

5.015 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Νέα στοιχεία μας έδωσε η Peugeot για το εσωτερικό της νέας γενιάς του 3008 καθώς και τις βλέψεις τις για το πως θα εξελιχτεί το i-Cockpit

Μας απασχόλησε και πριν από λίγες μέρες το νέο εσωτερικό της επόμενης γενιάς του Peugeot 3008. Οι Γάλλοι δίνουν περισσότερα στοιχεία αυτή την φορά για το εσωτερικό του επερχόμενου 3008.
Το σύστημα i-Cockpit δεύτερης γενιάς, όπως το ονομάζει η Peugeot έχει πλήρως αναμορφωθεί για να ενσωματώσει μια οθόνη 12.3 ιντσών τεχνολογίας TFT. Λέγεται ότι η Peugeot θα χρησιμοποιήσει τον ταχύτερο επεξεργαστή λογισμικού που διατίθενται σήμερα για αυτό το είδος της ψυχαγωγίας, προκειμένου να απαντήσει στο Virtual Cockpit της Audi.
Μπροστά από τον οδηγό και πίσω από το τιμόνι, η οθόνη TFT ενσωματώνει μια παρόμοια δομή με αυτή που παρατηρείται στο Virtual Cockpit της Audi. Η Peugeot έχει χρησιμοποιήσει δικά της γραφικά που έχουν αναπτύξει οι ίδιοι όπως αναφέρουν.
Τα χειριστήρια στο τιμόνι έχουν άμεση επιρροή στην οθόνη, και ο οδηγός μπορεί βάσει τον προτιμήσεων του να επιλέξει τι ακριβώς θέλει να βλέπει για παράδειγμα το σύστημα πλοήγησης, το πρόγραμμα οδήγησης, το ταχύμετρο, τις στροφές του κινητήρα.
Η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα μπορεί επίσης να αποθηκεύει έως και τρία προφίλ οδηγών προκειμένου αυτόματα να επιλέγονται ρυθμίσεις του αυτοκινήτου όπως σύνδεση κινητού , θερμοκρασία καμπίνας. Έχει επίσης τις δυνατότητες να δείξει σε 3D έκδοση την δορυφορική πλοήγηση του προγράμματος Tom Tom που διαθέτει ζωντανή ενημέρωση της κυκλοφορίας και επιτρέπει στους χρήστες να αγγίξουν ένα κτίριο και να το επιλέξουν ως προορισμό. Επίσης υπάρχουν ρυθμίσεις για το φωτισμό της καμπίνας και το μασάζ του καθίσματος.Το i-Cockpit θα είναι διαθέσιμο στα περισσότερα μοντέλα της γαλλικής φίρμας με το ανάλογο κόστος.

Όλα στα χέρια του οδηγού

Όλα στα χέρια του οδηγού

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center