Ο τομέας της οδικής συμπεριφοράς αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της Fabia.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο τομέας της οδικής συμπεριφοράς αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της Fabia.

Μεταχειρισμένη Skoda Fabia 1,4

15.194 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2013)

Η Skoda Fabia αποτελεί μία συμφέρουσα λύση για όσους θέλουν ένα μικρό, ασφαλές και πρακτικό αυτοκίνητο, με καλή οδική συμπεριφορά και αντοχή στη χρήση, το οποίο να προσφέρεται σε λογική τιμή.

+ Οδική συμπεριφορά, ποιότητα, χώροι, εργονομία
- Θόρυβος κινητήρα, ατέλειες στο φινίρισμα
Κινητήρας
Το ατμοσφαιρικό 16βάλβιδο μοτέρ 1,4 λίτρων αποδίδει 86 ίππους και 132 Nm ροπής. Οι επιδόσεις που προσφέρει είναι ικανοποιητικές, είτε πρόκειται για κίνηση στην πόλη είτε  για τον αυτοκινητόδρομο. Η κλιμάκωση στο 5άρι κιβώτιο έχει αραιή διάταξη. Την κατάσταση ωστόσο, σώζει η ελαστικότητα του κινητήρα και η ομαλή απόδοση της ροπής στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Η λειτουργία του χαρακτηρίζεται αρκετά πολιτισμένη, με λογικό παραγόμενο θόρυβο στις χαμηλές στροφές που αυξάνεται όμως αρκετά στις υψηλότερες αφήνοντας ένα διαρκές βουητό στο ταξίδι.
Οδική συμπεριφορά
Ο τομέας της οδικής συμπεριφοράς αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της Fabia, χωρίς ουσιαστικές θυσίες στον τομέα της άνεσης. Στις αστικές μετακινήσεις βοηθάει σημαντικά το ελαφρύ τιμόνι, ενώ η ανάρτηση κρατάει ξεκούραστους τους επιβάτες.
Εκτός πόλης, ο οδηγός εκμεταλλευόμενος το καλό «πάτημα» του αυτοκινήτου μπορεί να κινηθεί σε σβέλτο ρυθμό, εξαντλώντας τα αποθέματα ισχύος του κινητήρα. Στον αυτοκινητόδρομο, το αυτοκίνητο παραμένει σταθερό και ευθύβολο για τα δεδομένα της κατηγορίας του.
Εσωτερικό - Χώροι
Συντηρητική εικόνα με πολύ καλή εργονομία είναι οι πρώτες εντυπώσεις από το εσωτερικό του Fabia. Τα σκληρά πλαστικά που ντύνουν την καμπίνα έχουν ομοιογενή ποιότητα –αν και με κάποιες ατέλειες στο φινίρισμα- που βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Πολύ καλή είναι η συναρμογή καθώς δύσκολα θα χαλαρώσει κάποιο κομμάτι ή θα ακουστούν τριγμοί. Στον τομέα των χώρων, 4 ενήλικες επιβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, ενώ για τις αποσκευές τους υπάρχει το ευρύχωρο πορτμπαγκάζ χωρητικότητας 300 λίτρων.
Value for Money
Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκεται η σχέση τιμής - αξίας του Fabia, λόγω της χαμηλής τιμής στην οποία προσφέρεται ως μεταχειρισμένο, σε συνδυασμό με το καλό επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης.
Τιμή αγοράς 2008: 12.690 ευρώ
Τιμή αγοράς 2013: 5.100 ευρώ
Τιμή πώλησης 2013: 5.600 ευρώ

Ομοιογενές σε κάθε είδους συνθήκες, γίνεται φιλικό στο νέο οδηγό, αλλά και ικανό στον έμπειρο.

Ομοιογενές σε κάθε είδους συνθήκες, γίνεται φιλικό στο νέο οδηγό, αλλά και ικανό στον έμπειρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD SPRING OFFERS
RENAULT