Τα περισσότερα Prius θα τα δείτε με δυο διπλές απολήξεις εξάτμισης απλά και μόνο για το στυλ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα περισσότερα Prius θα τα δείτε με δυο διπλές απολήξεις εξάτμισης απλά και μόνο για το στυλ.

Συγκέντρωση «πειραγμένων» Prius

(25/10/2016)

Στην Ιαπωνία δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα άλλο, από συγκέντρωση βελτιωμένων Toyota Prius, σε στυλ Fast & Furious: Tokyo Drift. Δείτε τις εικόνες από τα μοναδικά υβριδικά και μάθετε τι κρύβουν κάτω από τα «μυώδη» τους bodykit.

Ανά τον κόσμο γίνονται πολλές και διάφορες συγκεντρώσεις από αυτοκινητιστικές λέσχες, club αυτοκινήτων ή απλά παρέες με θέμα το αυτοκίνητο. Στην Ιαπωνία όμως τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά, όταν μιλάμε για βελτίωση, ακόμα και αν αφορά το υβριδικό Toyota Prius.

Κάποια από τα Prius ανήκουν σε επώνυμους βελτιωτικούς οίκους της Ιαπωνίας.

Κάποια από τα Prius ανήκουν σε επώνυμους βελτιωτικούς οίκους της Ιαπωνίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μια ομάδα από βελτιωμένα Prius επώνυμων βελτιωτικών οίκων και μη, μαζεύτηκε και έδειξε ότι δεν αξίζουν προσοχής μόνο τα «γρήγορα» αυτοκίνητα. Τα περισσότερα εξ αυτών θα τα δείτε με δυο διπλές απολήξεις εξάτμισης κι ας εκπέμπουν ελάχιστους ρύπους, απλά και μόνο για το στυλ.
 
 
Μυώδη bodykit, χρωμιωμένες ζάντες πολλών ιντσών, μεγάλες αεροτομές και αεραγωγοί, όπως και πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις συνθέτουν το σκηνικό των «φτιαγμένων» υβριδικών, ενώ το παζλ έρχεται να συμπληρωθεί με το χαμήλωμα των Prius, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι τέτοιο, που οι τροχοί «κρύβονται» μέσα στο θόλο
 
Πολλοί ίσως να σκεφτούν ότι κάτω από το καπό κρύβονται 2JZ κινητήρες από Toyota Supra, αλλά θα απογοητευτούν μαθαίνοντας ότι οι Ιάπωνες έχουν επικεντρωθεί μόνο στην αισθητική βελτίωση. 
 
Οπότε δεν έχει ούτε γρήγορες καταδιώξεις με τα περιπολικά του Tokyo, ούτε twin drift, ούτε κόντρες. Το μόνο που θα μπορούσε εύκολα να γίνει είναι αγώνας αντοχής με πολλά χιλιόμετρα, όπου σίγουρα όλα τα «γρήγορα» θα ξέμεναν από καύσιμα πολύ πιο γρήγορα από τα Prius.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center