Όπως φαίνεται, η Toyota αποφάσισε να επενδύσει στη δημιουργία μίας πιο δυναμικής εμφάνισης.

Όπως φαίνεται, η Toyota αποφάσισε να επενδύσει στη δημιουργία μίας πιο δυναμικής εμφάνισης.

Toyota Auris: Στόχος η κορυφή!

(18/9/2012)

Γεμίζοντας πλέον τους καθρέπτες με μια πιο επιβλητική και γιατί όχι; premium εμφάνιση, το νέο Toyota Auris ετοιμάζεται να αναταράξει τα νερά της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Στη δεύτερη γενιά του μπαίνει το Toyota Auris και πλέον, στόχος των Ιαπώνων είναι η πανευρωπαϊκή κορυφή της κατηγορίας, η οποία εδώ και δεκαετίες καταλαμβάνεται από τους εγχώριους ανταγωνιστές (π.χ. VW Golf). Και για να το καταφέρουν αυτό, αποφάσισαν να ενισχύσουν την παρουσία του νέου μοντέλου, να προσφέρουν ακόμη περισσότερη ευρυχωρία, άνεση και οδηγική ευχαρίστηση, αλλά και παράλληλα να τονίσουν τα μοναδικά ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα όπως π.χ. την παρουσία υβριδικής έκδοσης στη γκάμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο δυναμικό και με έντονη προσωπικότητα


Είναι εμφανές από τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Auris που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ότι, η Toyota αποφάσισε να επενδύσει στη δημιουργία ενός πιο δυναμικού μικρομεσαίου, το οποίο μάλιστα παραπέμπει αισθητικά στο premium CT200h της «αδελφής» Lexus. Αυτό είναι περισσότερο εμφανές στο εμπρόσθιο τμήμα, εκεί όπου το νέο Auris φιλοξενεί τη νεότερη εταιρική γρίλια με την ονομασία «Under Priority» ενώ παράλληλα, ενσωματώνει μακρόστενα φωτιστικά με LED λαμπτήρες ημέρας. Εντύπωση προκαλούν επίσης η πολυγωνική εισαγωγή του προφυλακτήρα και οι τριγωνικές θέσεις των προβολέων ομίχλης στα άκρα του. Στο υπόλοιπο αμάξωμα, ξεχωρίζει η ρευστή σχεδίαση των εμπρόσθιων κολόνων του, που οδηγούν σε μια οροφή πιο κοντά στο έδαφος από αυτή του υπάρχοντος Auris (π.χ. ολικό ύψος -55 χλστ. από πριν). Αντίστοιχα στο πίσω μέρος, το παρμπρίζ καταλαμβάνει λιγότερη επιφάνεια από το παρελθόν και καταλήγει σε μοντέρνα φωτιστικά τριγωνικής σχεδίασης.

NEO PROACE
NISSAN