Η συνεργασία Μercedes-Benz και Renault συνεχίζεται, με την νέα C-Class να αναμένεται με τον 1600άρη diesel κινητήρα της γαλλικής εταιρείας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η συνεργασία Μercedes-Benz και Renault συνεχίζεται, με την νέα C-Class να αναμένεται με τον 1600άρη diesel κινητήρα της γαλλικής εταιρείας.

Με κινητήρα 1,6 diesel η νέα C-Class

15.316 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2013)

Μετά την A-Class και το Citan και η νέα C-Class θα εφοδιαστεί με κινητήρα diesel από την Renault και μάλιστα με τον νέο 4κύλινδρο 1600άρη, απόδοσης 130 ίππων.

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία Mercedes-Benz και Renault καλά κρατεί και μετά την A-Class και το Citan που εφοδιάζονται με τον 1.5 dCi κινητήρα της γαλλικής εταιρείας, η νέα γενιά της Mercedes-Benz C-Class αναμένεται να χρησιμοποιεί αντίστοιχα έναν turbo diesel κινητήρα 1,6 λτ., απόδοσης 130 ίππων και 320 Nm ροπής. 
Ο συγκεκριμένος κινητήρας ο οποίος πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του και στη νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito, ήδη κινεί τα Renault Megane, Fluence, Scenic και το Nissan Qashqai, ενώ στην περίπτωση της C-Class, έχει τροποποιηθεί κατάλληλα, με μια μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη.
Η νέα γενιά του πολυτελούς μεσαίου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος και σύμφωνα με πληροφορίες θα λανσαριστεί και σε υβριδική έκδοση. Αναφορικά με τα αμαξώματα που θα διαθέτει, εκτός των σεντάν και στέισον βάγκον, θα υπάρξει και μία coupe έκδοση. 
Οι διαστάσεις του νέου μοντέλου θα είναι αυξημένες σε σύγκριση με την υπάρχουσα γενιά, ενώ η νέα Mercedes-Benz C-Class (όπως και η C-Class Estate) θα είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που θα πατήσει στη νέα πλατφόρμα, με την ονομασία MRA.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto