Στην Ελλάδα, το νέο Rapid Spaceback θα διατίθεται και με τον 1,6 λτ.TDi 90 ίππων, που στην έκδοση GreenLine θα έχει κατανάλωση 3.8 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 θα φτάνουν τα 99 γρ./χλμ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα, το νέο Rapid Spaceback θα διατίθεται και με τον 1,6 λτ.TDi 90 ίππων, που στην έκδοση GreenLine θα έχει κατανάλωση 3.8 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 θα φτάνουν τα 99 γρ./χλμ.

Νέο Skoda Rapid Spaceback

10.570 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2013)

To νέο Rapid Spaceback που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη, είναι ένα hatchback με νεανική εμφάνιση, άνετους χώρους κι οικονομικούς κινητήρες, ενώ θα λανσαριστεί στην Ελλάδα αρχές του 2014.

Η Skoda παρουσίασε το νέο Rapid Spaceback στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των μοντέλων της στην κατηγορία των μικρομεσαίων. 
Η «σιλουέτα» του Rapid Spaceback χαρακτηρίζεται από τις καθαρές γραμμές, το μακρύ μεταξόνιο (2,602 χλστ.) και την πανοραμική οροφή, ξεκινώντας από το παρμπρίζ και καταλήγοντας στο πίσω τζάμι. Επίσης, ο μαύρος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα υπογραμμίζει τον οριζόντιο προσανατολισμό, ενώ τα πίσω φώτα ακολουθούν το τυπικό «C» της μάρκας.Παράλληλα, ας σημειωθεί ότι μέχρι την κολόνα των πίσω επιβατών, ο σχεδιασμός του εμπρόσθιου μέρους του Rapid Spaceback ακολουθεί αυτόν του sedan, με την προεξέχουσα μάσκα και το χρωμιωμένο πλαίσιο, το νέο λογότυπο στο στρογγυλεμένο εμπρόσθιο άκρο του καπό και τη διάταξη τριφυλλιού στους προβολείς και τα φώτα ομίχλης.Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου ξεχωρίζει το σπορ τριάκτινο τιμόνι, οι μοντέρνες γραμμές και ο νέος διάκοσμος, προσφέροντας μεγάλους χώρους, αν και το εξωτερικό είναι μικρότερο κατά 18 εκ., σε σχέση με το sedan. Επιπλέον, μεγάλος είναι κι ο χώρος αποσκευών που ξεκινά από τα 415 λίτρα και φτάνει μέχρι τα 1.380 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.Στην Ελληνική αγορά, το νέο Rapid Spaceback θα είναι διαθέσιμο με τέσσερις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Αυτά τα μηχανικά σύνολα θα αποδίδουν από 86 έως 122 ίππους, ενώ ο κινητήρας 1,6 λτ. TDi 90 ίππων θα κάνει πρεμιέρα στο νέο μοντέλο. Μάλιστα, στην έκδοση GreenLine, με τον εν λόγω κινητήρα, το μοντέλο θα καταναλώνει κατά μέσο όρο 3,8 λτ./100 χλμ. κι οι εκπομπές CO2 θα φτάνουν τα 99 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center