Το νέο Qashqai θα «φοράει» και έναν νέο τούρμπο κινητήρα 1,2 λτ. τεχνολογίας DIG-S (άμεσου ψεκασμού), ο οποίος αποδίδει 115 ίππους.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Qashqai θα «φοράει» και έναν νέο τούρμπο κινητήρα 1,2 λτ. τεχνολογίας DIG-S (άμεσου ψεκασμού), ο οποίος αποδίδει 115 ίππους.

Με 1.200άρη τούρμπο το νέο Nissan Qashqai

16.334 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2013)

Νέα στοιχεία διέρρευσαν για την επερχόμενη γενιά του Nissan Qashqai, αφού το εμπορικά επιτυχημένο ιαπωνικό SUV θα εφοδιάζεται και με έναν 1,2 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα τεχνολογίας DIG-S.

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai πρόκειται να είναι έτοιμη το επόμενο έτος, ωστόσο λίγα στοιχεία έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ιαπωνική φίρμα. Πρόσφατα, διέρρευσε και μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τα δεδομένα της χώρας μας, αφού το νέο Qashqai θα «φοράει» και έναν νέο τούρμπο κινητήρα 1,2 λτ. τεχνολογίας DIG-S (άμεσου ψεκασμού), ο οποίος αποδίδει 115 ίππους.
Φυσικά, εκτός από το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο, το καλοπουλημένο SUV θα εφοδιάζεται και με τους γνώριμους 1,5 λτ. dCi 110 ίππων και τον 1,6 λτ. dCi 130 ίππων. Επισης, το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα CMF (Common Module Family), η οποία θα υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των μοντέλων και θα χρησιμοποιήσουν από κοινού η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία με την εταίρο της Renault. Εξάλλου, ο επικεφαλής σχεδιασμού Andy Palmer επιβεβαίωσε, ότι η πλατφόρμα CMF έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί και υβριδικά συστήματα κίνησης, αλλά δεν επικύρωσε το κατά πόσο η νέα γενιά Qashqai θα διατεθεί και υβριδική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center