Το νέο Nissan NOTE παρουσιάστηκε από την εταιρεία Θεοχαράκη σε μια ειδική εκδήλωση, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί τον Νοέμβριο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Nissan NOTE παρουσιάστηκε από την εταιρεία Θεοχαράκη σε μια ειδική εκδήλωση, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί τον Νοέμβριο.

Στην Ελλάδα το Nissan Note

7.530 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2013)

Σε μια πανελλαδική ειδική εκδήλωση, η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε παρουσίασε το νέο Nissan NOTE, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί τον Νοέμβριο, με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες.

Η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης παρουσίασε πανελλαδικά και στους δημοσιογράφους, σε μια ειδική εκδήλωση, το νέο Nissan NOTE, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, αφενός για να διεκδικήσει μερίδια στην κατηγορία των μικρών, αλλά και αφετέρου για να ελκύσει υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας των μικρομεσαίων μοντέλων.Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ατού του μοντέλου συμπεριλαμβάνονται στοιχεία, όπως το σύστημα Safety Shield και το άνοιγμα σε σχεδόν 90 μοίρες για τις πίσω πόρτες.Όσον αφορά τους κινητήρες, το νέο Nissan NOTE θα διατίθεται στην ελληνική αγορά με δύο κινητήρες. Πιο συγκεκριμένα, έναν 1,2 λτ. βενζίνης με 80 ίππους, καθώς και έναν 1,5 λτ. turbodiesel dCi, ισχύος 90 ίππων. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα Start / Stop ως στάνταρ, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι πολύ χαμηλά με 95 γρ./χλμ. για το πετρέλαιο και 99 γρ./χλμ. για τη βενζίνη. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε εξίσου χαμηλά μεγέθη από 4,7 λτ./100 χλμ. για τον 1,2 λτ. και 3,6 λτ./100 χλμ. για τον 1,5 λτ. dCi. Από το 2014 στη γκάμα κινητήρων θα προστεθεί και ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης 1,2 λτ.Τέλος, όπως εκτιμά η εταιρεία, το νέο μοντέλο θα διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον Νοέμβριο, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 12.000 ευρώ περίπου για τη βενζινοκίνητη έκδοση και τα 15.000 ευρώ περίπου, για το diesel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto