Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε ότι το ανανεωμένο Focus θα διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα μπροστά με περισσότερες γρίλιες εισαγωγής αέρα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε ότι το ανανεωμένο Focus θα διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα μπροστά με περισσότερες γρίλιες εισαγωγής αέρα.

Ο νέος 1.500άρης EcoBoost στο ανανεωμένο Ford Focus

12.862 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2013)

Το ανανεωμένο μικρομεσαίο της Ford θα λανσαριστεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς, με αρκετές αισθητικές αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ θα φέρει και τον νέο 1,5 λτ. EcoBoost.

Το facelift γερμανικό μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2014, το αργότερο αρχές του 2015, ενώ από την αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε διακρίνουμε ότι θα αποκτήσει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα μπροστά με περισσότερες γρίλιες εισαγωγής του αέρα στο κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα και στο κατώτερο μέρος, πιο «χυτούς» προβολείς και πιο έντονες καμπύλες στο αμάξωμα, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά. Επίσης, δεξιά κι αριστερά του εμπρός προφυλακτήρα θα υπάρχουν εισαγωγές αέρα που ψύχουν τα εμπρός φρένα κι εκεί φιλοξενούνται κι οι προβολείς ομίχλης του αυτοκινήτου.Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές αλλαγές θα υπάρξουν και στο εσωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου, διαθέτοντας νέες επενδύσεις, μια μεγαλύτερη οθόνη αφής, νέα πιο εύχρηστα button στην κονσόλα και φινιρίσματα με μινιμαλιστική αισθητική.Στο επίπεδο των κινητήρων αναμένουμε τους γνωστούς EcoBoost κινητήρες, με την προσθήκη όμως και του ολοκαίνουργιου 1,5 λτ. απόδοσης 180 ίππων. Αναμένεται να υπάρξει όμως και μια ατμοσφαιρική έκδοση του συγκεκριμένου 1.500αρη κινητήρα, με την απόδοση του να ανέρχεται στους 115 ίππους, καθώς βέβαια και ο 1,6 λτ. diesel για περισσότερη οικονομία καυσίμου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto