Ντεμπούτο θα κάνει σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Ν. Υόρκης η 4θυρη έκδοση του ανανεωμένου Ford Focus.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο θα κάνει σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Ν. Υόρκης η 4θυρη έκδοση του ανανεωμένου Ford Focus.

Ντεμπούτο για το ανανεωμένο 4θυρο Ford Focus

7.685 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2014)

Η έκθεση αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης είναι το σκηνικό που επέλεξε η Ford για τo ντεμπούτο της τετράθυρης έκδοσης του ανανεωμένου Focus.

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου 4θυρου Focus και του Focus Electric στη Νέα Υόρκη ακολουθεί το λανσάρισμα των 3θυρων, 5θυρων και wagon εκδόσεων του Focus στο περασμένο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Επιπλέον, μία νέα έκδοση του Focus ST θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το ανανεωμένο 4θυρο Focus διαθέτει ανασχεδιασμένα καπό, μάσκα και προβολείς, ενώ νέα είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Το ανανεωμένο 4θυρο Focus διαθέτει ανασχεδιασμένα καπό, μάσκα και προβολείς, ενώ νέα είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ανανεωμένο 4θυρο Focus διαθέτει ανασχεδιασμένα καπό, μάσκα και προβολείς, νέα πίσω φωτιστικά σώματα και στιλιστικά ανανεωμένο πορτμπαγκάζ. Στο εσωτερικό, η συνολική ατμόσφαιρα έχει αναβαθμιστεί με λεπτομέρειες χρωμίου, νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και διακόπτες, ενώ η νέα κεντρική κονσόλα ενσωματώνει προσαρμοζόμενες ποτηροθήκες.

Οι μηχανικοί της Ford αύξησαν τη δομική ακαμψία μπροστά, αναβαθμίζοντας τη γεωμετρία της ανάρτησης, αυξάνοντας την εγκάρσια ακαμψία των σάιλεντ μπλοκ της ανάρτησης, ρυθμίζοντας εκ νέου τα αμορτισέρ και ενσωματώνοντας ένα νέο ESP. Το Electric Power Assist Steering έχει μεταρρυθμιστεί, ενώ έχει αναβαθμιστεί και το σύστημα Active City Stop, το οποίο λειτουργεί πλέον με ταχύτητες μέχρι 50 χ.α.ω. Επιπλέον, λανσάρεται στην Ευρώπη το σύστημα Pre-Collision Assist, ενώ ντεμπούτο κάνει και το νέο Distance Alert & Indication system. Ένα νέο πακέτο ασφάλειας βασισμένο σε αισθητήρες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής συστήματα: Cross Traffic Alert, Perpendicular Parking και το Park-Out Assist. Το Focus θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό όχημα Ford με σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 2, ενώ θα εφοδιάζεται για πρώτη φορά με την τεχνολογία MyKey της Ford. Βελτιωμένο είναι και το Adaptive Front Lighting System.
Toyota
test center