Τον Οκτώβριο θα δούμε επισήμως τη νέα Skoda Fabia. Προς το παρόν πάρτε μία πρόγευση από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του μοντέλου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τον Οκτώβριο θα δούμε επισήμως τη νέα Skoda Fabia. Προς το παρόν πάρτε μία πρόγευση από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του μοντέλου.

Τον Οκτώβριο η νέα Skoda Fabia

8.037 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2014)

Η 3η γενιά της Fabia θα αποποιηθεί το δυναμισμό της έκδοσης RS για να ενδώσει στον οικογενειακό προσανατολισμό της έκδοσης sedan. Για μία ακόμα φορά, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες, εικόνες.

Η νέα (3η) γενιά της Skoda Fabia θα μας συστηθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου Παρισιού, τον Οκτώβριο. Η είδηση που κάνει αίσθηση είναι πως η νέα γενιά του τσέχικου μοντέλου δεν θα στηθεί στην πλατφόρμα MQB του Volkswagen Group, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της νέας Octavia. Το νέο Fabia, πάλι, θα μοιράζεται τα μηχανικά του σύνολα με το πρόσφατα ανανεωμένο VW Polo.Αρχικά, η νέα Fabia θα λανσαριστεί με τα συνήθη hatchback και wagon «κοστούμια» της, ενώ εξετάζεται από τους ανθρώπους της Skoda η επαναφορά της sedan έκδοσης. Το τελευταίο δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς στην Skoda φοβούνται τον «κανιβαλισμό» με το Rapid. Επιπλέον, ο διευθυντής της Skoda Αυστραλίας, κος Michael Irmer, επιβεβαίωσε εκ νέου την πρόθεση των ανθρώπων της φίρμας να εγκαταλείψουν την κορυφαία Fabia RS. Αντί αυτής, οι Τσέχοι επικεντρώνονται στις εκδόσεις Monte Carlo, οι οποίες –αν και δεν προσφέρουν παραπάνω δύναμη- έχουν ένα περισσότερο σπορτίφ ύφος μέσα-έξω.Τι λέει ο «κατάσκοπός» μαςΗ νέα γενιά της Fabia θα βασιστεί πάνω στη νέα σχεδιαστική γραμμή της μάρκας που μας έχει εισάγει το Rapid και η οποία θα είναι ορατή κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου. Θα έχουμε, λοιπόν, εκεί μια νέα μάσκα, με κάθετες γρίλιες, χρωμιωμένο περίγραμμα, αλλά και το ραφιναρισμένο λογότυπο της Skoda, που τοποθετείται πλέον στη μύτη του καπό. Τα φωτιστικά από την πλευρά τους είναι μεγαλύτερα σε διαστάσεις και με μακρόστενο σχήμα, ενσωματώνουν δε και φώτα ημέρας LED, ενώ αντίστοιχη σχεδίαση διαθέτουν και οι προβολείς ομίχλης. Το τελικό αποτέλεσμα, όπως μας δείχνουν οι «κατάσκοποί» μας, αναμένεται να προσδώσει στη νέα Fabia μια πιο επιβλητική εικόνα από το απερχόμενο μοντέλο. Εκτός τώρα του εμπρόσθιου τμήματος, στο πίσω μέρος του μοντέλου η οροφή θα πέφτει και πάλι αρκετά κάθετα, ενώ τα φωτιστικά θα έχουν νέα σχεδίαση με λάμπες σε διάταξη «C».

Παρελθόν θα αποτελέσει η Fabia RS, ενώ στην Skoda επεξεργάζονται την επαναφορά της sedan έκδοσης.

Παρελθόν θα αποτελέσει η Fabia RS, ενώ στην Skoda επεξεργάζονται την επαναφορά της sedan έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto