Μεγαλώνει σε διαστάσεις και έρχεται ακόμη πιο κοντά αισθητικά στο Golf το νέο VW Polo, που θα δούμε στις αγορές το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεγαλώνει σε διαστάσεις και έρχεται ακόμη πιο κοντά αισθητικά στο Golf το νέο VW Polo, που θα δούμε στις αγορές το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).

Νέο VW Polo

14.035 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2014)

Με το νέο Polo η VW θα χτυπήσει την κορυφή στη μικρή κατηγορία, φέρνοντας το νέο της μοντέλο πιο κοντά αισθητικά στο Golf, αλλά και βασίζοντάς το στην ίδια πλατφόρμα με το μεγάλο του «αδελφό».

Με μια ματιά
- 6η γενιά Polo- Μεγαλώνει σε διαστάσεις- Κουπέ στυλ για το 3πορτο- Στην παραγωγή το 2016
Μέσα στο 2014 μπορεί η υπάρχουσα, 5η γενιά του
VW Polo να λάνσαρε την ανανεωμένη εκδοχή της, ωστόσο το 2016 και ειδικότερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι προγραμματισμένο να δούμε το ολοκαίνουργιο Polo. Το νέο γερμανικό μικρό στη συνέχεια θα διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης, ενώ δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να περάσει τον Ατλαντικό και να βρεθεί στις Η.Π.Α., ανταγωνιζόμενο μοντέλα όπως το Fiesta της Ford. Μέχρι τότε, οι κατάσκοποί μας είναι εδώ, αποκαλύπτοντάς μας από σήμερα το ποιόν του επόμενου Polo, το οποίο θα αλλάξει δάπεδο, θα ελαφρύνει, ενώ θα τονίσει, ιδίως στην 3θυρη έκδοσή του, την εμφάνισή του.
Πιο «Golf» από ποτέΣχεδιαστικά, το νέο Polo θα έλθει ακόμη πιο «κοντά» στο Golf, δείχνοντας περισσότερο από ποτέ ως μια μικρογραφία του. ΚατΆ αρχάς, σε επίπεδο διαστάσεων, το νέο μικρό VW θα είναι μακρύτερο, πιο πλατύ και πιο κοντό σε ύψος σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Στο εμπρόσθιο τμήμα, οι κατάσκοποί μας δείχνουν ότι θα δούμε αιχμηρά φωτιστικά που παραπέμπουν σχεδιαστικά σε αυτά του Golf, τα οποία θα φέρουν φώτα ημέρας πιθανότατα με LED λαμπτήρες, ενώ θα πλαισιώσουν τη χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας. Ο προφυλακτήρας από την πλευρά του, δεν θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, διατηρώντας και την οριζόντια χρωμιωμένη λωρίδα πάνω από την εισαγωγή. Από εκεί και πίσω, ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου Polo αποτελεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά η 3θυρη εκδοχή του θα επιχειρήσει να διαφοροποιηθεί από την 5θυρη, ώστε να τονίσει περαιτέρω το νεανικό της προφίλ. Ουσιαστικά, αναμένουμε αλλαγές στο πίσω τμήμα, που θα παραπέμψει σε κουπέ σχήματα, όπως έχει συμβεί και σε άλλους ανταγωνιστές του μοντέλου (π.χ. 3θυρο με 5θυρο Opel Corsa, 3θυρο με 5θυρο SEAT Ibiza).
Θα δούμε και άλλες εκδόσεις αμαξώματοςΣτο νέο Polo η VW σχεδιάζει να ενισχύσει τη γκάμα του με μια σειρά από νέες εκδόσεις αμαξώματος. Εκτός λοιπόν του 3θυρου και του 5θυρου, αλλά και του CrossPolo, θα δούμε μια έκδοση σεντάν, ειδικά για Ασιατικές αγορές, όπως και για τη Ρωσία και το Μεξικό. Πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης και για μια κάμπριο έκδοση του Polo, η οποία όμως φαίνεται ότι δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως για παραγωγή. Πιο ενδιαφέρον ωστόσο θα είναι το πρώτο Polo SUV στην ιστορία, γνωστό και ως «baby Tiguan», το οποίο θα το δούμε σίγουρα προς τα τέλη του 2016. Μάλιστα, στόχος εδώ της VW είναι να διαφοροποιήσει αισθητικά το μοντέλο αυτό έναντι του επόμενου Polo και του CrossPolo, με αποτέλεσμα να αναμένουμε ένα ακόμη πιο μοντέρνο μικρό SUV. Επιπλέον αυτού, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το «κανονικό» Polo, έτσι και το Polo SUV θα λάβει διαφορετικού ύφους 3θυρη έκδοση από την 5θυρη, με στοιχεία από κουπέ σχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto