Στη Φρανκφούρτη η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της, με το λανσάρισμα του νέου Astra να προσδιορίζεται προς το τέλος του 2015 (κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη Φρανκφούρτη η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της, με το λανσάρισμα του νέου Astra να προσδιορίζεται προς το τέλος του 2015 (κατασκοπευτική εικόνα).

Με 1.000άρη 115 ίππων το νέο Opel Astra

6.677 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2015)

Η νέα γενιά του Opel Astra θα λανσαριστεί στα τέλη του χρόνου με νέο πιο δυναμικό «look» και καινούργια γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου και του νέου 1,0 λτ. turbo της εταιρείας με ισχύ 115 ίππους.

Στη Φρανκφούρτη ετοιμάζεται η Opel να παρουσιάσει τη νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της, με το λανσάρισμα του νέου Astra να προσδιορίζεται προς το τέλος του 2015.Ειδικότερα, το νέο Opel Astra αποκτά ένα πιο επιθετικό στιλ, με νέα φωτιστικά μπροστά, ενώ μακρύτερο θα είναι και το εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου με μεγαλύτερη μάσκα και πολλούς αεραγωγούς κι έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που διαθέτει αρκετές γωνιές, όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε από τις αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες, που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας. Επιπλέον, το νέο γερμανικό μικρομεσαίο φαίνεται ότι δέχεται σχεδιαστικές επιρροές, τόσο από το νέο Corsa, όσο και το ADAMενώ στο πίσω τμήμα του το νέο Astra αποκτά πιο κάθετες γραμμές αναφορικά με την υπάρχουσα γενιά. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο Astra θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ στη γκάμα των εκδόσεων αμαξώματος θα υπάρχουν και πάλι εκτός του 5θυρου μοντέλου, το 3θυρο με κουπέ στοιχεία, καθώς και το sedan.Σε επίπεδο κινητήρων τώρα, το επόμενο Opel Astra θα είναι ένα από τα μοντέλα της εταιρείας που θα λάβει τον νέο 3κύλινδρο 1.000άρη turbo άμεσου ψεκασμού βενζινοκινητήρα των 115 ίππων. Το μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί με νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, βάζοντας το Astra ακριβώς απέναντι στους μικρότερου κυβισμού αντιπάλους του, όπως π.χ. το Ford Focus με τον 1.000άρη EcoBoost. Στους υπόλοιπους κινητήρες, θα δούμε 1.600άρηδες turbo βενζίνης και τον νέο diesel 1,6. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν ότι για πρώτη φορά η έκδοση OPC που θα έρθει πολύ πιο μετά θα φέρει 1,600άρη turbo κινητήρα 200+ ίππων.Τέλος, η 7η γενιά του Astra –κατά τις πηγές μας- θα κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, καθώς η παραγωγή στο εργοστάσιο του Russelsheim θα τερματιστεί. Αντιθέτως, θα φτιάχνεται στο Gliwice της Πολωνίας και στο Ellesmere Port του Cheshire της Μ. Βρετανίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto