Στην έκθεση της Γενεύης θα βρεθεί για πρώτη φορά το Nissan Sway concept, για το οποίο σήμερα παίρνουμε μια πρώτη προωθητική εικόνα.

Στην έκθεση της Γενεύης θα βρεθεί για πρώτη φορά το Nissan Sway concept, για το οποίο σήμερα παίρνουμε μια πρώτη προωθητική εικόνα.

Πρόγευση του νέου Micra

6.532 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2015)

Ντεμπούτο στη Γενεύη θα κάνει το Sway, ένα πρωτότυπο όχημα το οποίο μας δείχνει πώς φαντάζονται στη Nissan την επόμενη γενιά του Micra, ένα μοντέλο που θα κατασκευάζεται το 2016 από τη «σύμμαχο» Renault στο Παρίσι.

Στην έκθεση της Γενεύης θα βρεθεί για πρώτη φορά το Nissan Sway concept, για το οποίο σήμερα παίρνουμε μια πρώτη προωθητική εικόνα. Το εν λόγω πρωτότυπο μας δίνει μια πρώτη γεύση της φιλοσοφίας που θα υιοθετήσει το επόμενης γενιάς Micra. Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από τη φωτογραφία, το νέο ιαπωνικό μικρό θα αλλάξει τελείως σχεδιαστική ρότα, αν και η έκδοση παραγωγής του αναμένεται να είναι πιο «μαζεμένη» αισθητικά.Από όσα ξέρουμε ήδη, το νέο Nissan Micra θα κατασκευάζεται από τη Renault στο εργοστάσιο Flins, έξω από το Παρίσι. Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει κάποια στιγμή του χρόνου, ενώ λογικά το νέο μικρό της Nissan θα έχει πολλά κοινά στο DNA του με το Clio. Φήμες υπάρχουν, τέλος, πως ενδέχεται να υπάρξει και αλλαγή ονόματος, προκειμένου να τονιστεί η διαφορετικότητα του επερχόμενου από τα προηγούμενα Micra.Τέλος, για να κρατήσουμε και μια «πισινή» στις προβλέψεις μας και επειδή στην προωθητική φωτογραφία φαίνεται κάπως μεγάλο το όχημα, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, μήπως τελικά το Nissan Sway concept αποτελεί τον προπομπό του επόμενου Juke. Σε λίγες ημέρες που θα το δούμε κανονικά, θα καταλάβουμε…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center