Ο CEO της Opel, ο κος Karl-Thomas Neumann, φωτογραφήθηκε δίπλα στο καμουφλαρισμένο επερχόμενο Astra και αποκάλυψε πως θα κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο CEO της Opel, ο κος Karl-Thomas Neumann, φωτογραφήθηκε δίπλα στο καμουφλαρισμένο επερχόμενο Astra και αποκάλυψε πως θα κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το νέο Astra έρχεται

5.949 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2015)

Το ραντεβού με το νέο Opel Astra κλείστηκε για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ έχουμε και τα πρώτα επίσημα στοιχεία (φωτό, video, δηλώσεις) που το αφορούν, τα οποία και διανθίζουμε με τις πληροφορίες που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα.

Για τη νέα γενιά του Opel Astra σας έχουμε μιλήσει ήδη, καθώς διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της μορφής του, ενώ οι «κατάσκοποί» μας, μας έχουν προμηθεύσει με τις πρώτες πληροφορίες που το αφορούν. Ωστόσο, έχουμε νέα δεδομένα γύρω από την υπόθεση, καθώς η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του καμουφλαρισμένου μικρομεσαίου μοντέλου, ένα video, ενώ μίλησε για αυτό ο CEO της Opel, ο κος Karl-Thomas Neumann.Το μεγάλο κεφάλι της εταιρείας, λοιπόν, είπε πως η νέα -11η- γενιά του Astra θα κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Από επίσημα χείλη βγαίνει και η επιβεβαίωση πως θα είναι πιο μικρό, ελαφρύ, αποδοτικό και ευρύχωρο από το υπάρχον μοντέλο.Ο κος Neumann φωτογραφήθηκε δίπλα στο καμουφλαρισμένο επερχόμενο Astra και από αυτό που βλέπουμε, συμπεραίνουμε πως θα έχει αντίστοιχες αναλογίες με το υπάρχον μοντέλο. Ο CEO το χαρακτήρισε «επαναστατικό», υποσχέθηκε πως -αν και ελαφρώς μικρότερο- θα είναι πιο ευρύχωρο, ενώ τόνισε πως το βάρος του έχει μειωθεί «δραματικά» και πως θα εξοπλίζεται μόνο με καινοτόμους κινητήρες. Μεταξύ άλλων, το νέο Astra θα είναι το πρώτο μοντέλο της Opel που θα εφοδιάζεται με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας Opel OnStar.Τι λένε οι δικές μας πηγέςΑς διανθίσουμε, όμως, αυτές τις επίσημες πληροφορίες με τις δικές μας, αλλά και με τις «κατασκοπευτικές» εικόνες του νέου Astra. Όπως διαπιστώνουμε από αυτές, το νέο Astra έχει σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Monza, που παρουσιάστηκε πέρσι στη Φρανκφούρτη. Η εικόνα δείχνει μια δυναμική ευμεγέθη μάσκα, με πολλούς αεραγωγούς κι έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που διαθέτει αρκετές γωνιές. Έτσι, ο νέος σχεδιασμός δημιουργεί ένα πιο «αιχμηρό» και επιθετικό σύνολο. Παράλληλα, οι επιμηκυμένοι προβολείς (δανεισμένοι από το Monza), τονίζουν την αεροδυναμική εμφάνιση και το σύγχρονο design του νέου μοντέλου.Το νέο Astra θα εφοδιάζεται από τον νέο 3κύλινδρο, 1.000άρη SIDI Turbo κινητήρα των 115 ίππων και 166 Nm ροπής, που έφερε το Monza concept, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και οι νέοι 1,6 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Φυσικά θα ακολουθήσει έκδοση OPC το 2017 η οποία αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 300 ίππους.Το νέο Astra θα κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, καθώς η παραγωγή στο εργοστάσιο του Russelsheim θα τερματιστεί. Αντιθέτως, θα φτιάχνεται στο Gliwice της Πολωνίας και στο Ellesmere Port του Cheshire της Μ. Βρετανίας. Το μοντέλο θα διατίθεται στους ίδιους τύπους αμαξώματος: hatchback, wagon (Sports Tourer), coupe (GTC) και sedan.Δείτε το πρώτο προωθητικό video του επερχόμενου Opel Astra:

Η Opel έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 24 εκ. Kadett και Astra. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις 10 γενιές μικρομεσαίων οχημάτων με το σήμα της εταιρείας.

Η Opel έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 24 εκ. Kadett και Astra. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις 10 γενιές μικρομεσαίων οχημάτων με το σήμα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto