Ανανέωση για το Tiguan το οποίο απέκτησε πετρελαιοκινητήρες Euro 6.

Ανανέωση για το Tiguan το οποίο απέκτησε πετρελαιοκινητήρες Euro 6.

Ανανεώθηκε το Tiguan

6.767 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2015)

Οι εταιρείες συνηθίζουν να ανανεώνουν τα μοντέλα τους και αυτό έκανε και η VW στο Tiguan, σε μία προσπάθεια να του δώσει νέα εμπορική πνοή.

Το VW Tiguan κυκλοφορεί κάτι παραπάνω από 7 χρόνια στην αγορά και πλέον ανανεώθηκε προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μία άκρως απαιτητική κατηγορία, αυτή των SUV. Το γερμανικό μοντέλο θα εφοδιάζεται στο εξής από τον αναβαθμισμένο 2,0 λτ. TDI πετρελαιοκινητήρα, σε δύο εκδόσεις οι οποίες πλέον αποδίδουν περισσότερους ίππους. Συγκεκριμένα, η απόδοσή τους φτάνει πλέον στους 150 ίππους και 177 ίππους. 
Μάλιστα η VW, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, κατάφερε παρά την αύξηση στην ιπποδύναμη να μειώσει τις εκπομπές CO2 με τα δύο μοτέρ να πληρούν πλέον τις νέες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6. Συγκεκριμένα το 150άρι καίει κατά μέσο όρο 5,0 - 5,7 λτ./100 χλμ. και το 177άρι 5,7 λτ./100 χλμ.Εκτός από τις αλλαγές στα αναβαθμισμένα πετρελαιοκίνητα σύνολα, το Tiguan έχει να επιδείξει νέο σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής, το οποίο συνδυάζεται με βελτιωμένο ηχοσύστημα καλύτερης πιστότητας ήχου καθώς και με διευρυμένες δυνατότητες συμβατότητας με εξωτερικές πηγές ήχου.
Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center