Το Euro 2016, είναι κοντά και η Hyundai το γιορτάζει, παρουσιάζοντας τρεις ειδικές εκδόσεις GO! για τα i10, i20 και i30. Θα λανσαριστούν σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, δίχως να ξέρουμε αν σε αυτές
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Euro 2016, είναι κοντά και η Hyundai το γιορτάζει, παρουσιάζοντας τρεις ειδικές εκδόσεις GO! για τα i10, i20 και i30. Θα λανσαριστούν σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, δίχως να ξέρουμε αν σε αυτές είναι και η δική μας.

Η Hyundai παίζει μπάλα

7.425 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2016)

Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Euro 2016, είναι κοντά και η Hyundai το …γιορτάζει, παρουσιάζοντας τρεις ειδικές εκδόσεις GO! για τα i10, i20 και i30. Φύγαμε, λοιπόν…

Μπορεί να απέχουμε τρεις περίπου μήνες από την έναρξη του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία, αλλά η Hyundai –ως επίσημος χορηγός του θεσμού- αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός.Πώς το έκανε αυτό; Παρουσιάζοντας στην έκθεση της Γενεύης τρεις ειδικές εκδόσεις των Hyundai i10, i20 και i30, οι οποίες ονομάζονται GO!. Καταρχάς, τα τρία κορεάτικα μοντέλα ξεχωρίζουν από το χρώμα τους, με το γνωστό Tricolore της γαλλικής σημαίας, να βρίσκει εφαρμογή στο μπλε i20, στο άσπρο i30 και στο κόκκινο i10. Δεν είναι βέβαια και οι μοναδικές αποχρώσεις του κορεάτικου τρίδυμου.Το νέο Hyundai i10 GO! διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στην κεντρική του κονσόλα, μπλε ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα και πίσω φιμέ τζάμια. Φυσικά και οι διαφορετικής σχεδίασης τροχοί του είναι αλουμινένιοι.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΑντίστοιχα, το Hyundai i20 GO! έχει και αυτό νέες ζάντες, άσπρες και μπλε ραφές στο εσωτερικό του, ενώ ο επιλογέας και οι αεραγωγοί έχουν μπλε περίγραμμα. Ο μαύρος «ουρανός» της καμπίνας, ολοκληρώνει την εικόνα.Τέλος, το Hyundai i30 GO! ξεχωρίζει μέσω της νέας γρίλιας και των μεγαλύτερων τροχών των 17 ιντσών. Ανοίγοντας την πόρτα, βλέπεις μεταλλικά μαρπιέ, μαύρη οροφή και μαύρο μεταλλικό φινίρισμα στο τιμόνι, την κεντρική κονσόλα, τους αεραγωγούς και τις πόρτες.Οι νέες εκδόσεις GO! της Hyundai θα λανσαριστούν σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, δίχως να ξέρουμε προς το παρόν αν σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η δική μας. Θα τα συνοδεύει εμπορικά η νέα διαφημιστική καμπάνια της φίρμας που έχει τον τίτλος «Real Deal for Real Fans».

Το νέο Hyundai i10 GO! διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στην κεντρική του κονσόλα, μπλε ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα και πίσω φιμέ τζάμια. Οι διαφορετικής σχεδίασης τροχοί του είναι αλουμινένιοι.

Το νέο Hyundai i10 GO! διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στην κεντρική του κονσόλα, μπλε ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα και πίσω φιμέ τζάμια. Οι διαφορετικής σχεδίασης τροχοί του είναι αλουμινένιοι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN