Η ανανεωμένη Mercedes C-Class «συνελήφθη» με ελάχιστο καμουφλάζ από το φωτογραφικό φακό, να γυρίζει κοντά στο εργοστάσιο της φίρμας στη Στουτγάρδη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη Mercedes C-Class «συνελήφθη» με ελάχιστο καμουφλάζ από το φωτογραφικό φακό, να γυρίζει κοντά στο εργοστάσιο της φίρμας στη Στουτγάρδη.

Ανανεωμένη C-Class

4.612 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2016)

Η Mercedes εξελίσσει για το 2017 την ανανεωμένη C-Class, προσέχοντας να μοιάζει όσο γίνεται με μια μικρή S-Class. Αυτό που δεν πρόσεξε, όμως, είναι οι φωτογράφοι που την απαθανάτισαν «εκτεθειμένη»…

Το ότι η Mercedes ετοιμάζει μια σειρά αλλαγών για την C-Class, είναι ήδη γνωστό. Εμείς, μάλιστα, διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του μοντέλου. Η τελευταία είδηση είναι πως το ανανεωμένο μοντέλο «συνελήφθη» με ελάχιστο καμουφλάζ από το φωτογραφικό φακό, να γυρίζει κοντά στο εργοστάσιο της φίρμας στη Στουτγάρδη.Αν και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες βλέπουμε τη C-Class με αλλαγμένο μόνο το «πρόσωπό» της, εκεί που ανασχεδιάστηκαν τα φώτα και ο προφυλακτήρας, εντούτοις αναμένουμε να δούμε διαφοροποιημένο και το πίσω τμήμα της. Σε γενικές γραμμές, πρόθεση των ανθρώπων της Mercedes είναι να δώσουν στο μεσαίο μοντέλο τους αισθητικά, κάτι από την αίγλη της S-Class.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΑλλαγές περιμένουμε και στο εσωτερικό, πιο εντυπωσιακές μάλιστα, με την ανανεωμένη C-Class να «δανείζεται» κάποια στοιχεία από τη νέα E-Class. Αναμένεται να τοποθετηθεί ψηφιακός πίνακας οργάνων, που θα ενοποιηθεί με την κεντρική κονσόλα και την επίσης νέα ψηφιακή οθόνη του συστήματος infotainment.Εκεί που δεν περιμένουμε σημαντικές διαφορές είναι στους κινητήρες της γκάμας. Παρόλα αυτά, το νέο 2λιτρο diesel σύνολο της E-Class μάλλον θα «κατηφορίσει» προς την C-Class, αντικαθιστώντας το μοτέρ των 2,1 λίτρων.Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, η ανανεωμένη εκδοχή της Mercedes C-Class δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τα μέσα του επόμενου έτους. Αντίστοιχα, το εμπορικό λανσάρισμά της θα πραγματοποιηθεί κατά τα φαινόμενα προς τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018. Οι τιμές του μοντέλου δε θα διαφέρουν σημαντικά από αυτές που έχει σήμερα.

Η ανανεωμένη C-Class δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τα μέσα του επόμενου έτους. Το εμπορικό της λανσάρισμα  θα πραγματοποιηθεί κατά τα φαινόμενα προς τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Η ανανεωμένη C-Class δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τα μέσα του επόμενου έτους. Το εμπορικό της λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί κατά τα φαινόμενα προς τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center