GT8 και GTE ποζάρουν για τα μάτια μας μόνο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GT8 και GTE ποζάρουν για τα μάτια μας μόνο.

Aston Martin για πίστα

2.944 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2016)

Αγριες διαθέσεις αλλά και κυριλέ γκάζια από την Aston Martin GT8 των 440 ίππων.

Η Aston Martin παρουσίασε την νέα, περιορισμένη σε παράγωγη, με μόλις 150 κομμάτια Vantage GT8, που είναι η ελαφρύτερη και πιο δυνατή Vantage που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. 
Είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική GTE με την οποία η βρετανική μάρκα παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής. Για τον λόγο αυτό οι μηχανικοί της Aston Martin έχουν καταναλώσει πολλές ώρες εργασίας προκειμένου να στηθεί σωστά και να μπορεί να διακρίνεται στους αγώνες. 
Κάτω από το καπό της Vantage GT8 συναντάμε ένα κινητήρα 4,7 λτ. με την ιπποδύναμη του V8 να έχει αυξηθεί κατά 10 ίππους σε σχέση με την κανονική Vantage, αποδίδοντας 440 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, μέσω εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου.
Οι μηχανικοί της Aston Martin κατάφεραν να εξοικονομήσουν 100 κιλά χρησιμοποιώντας ανθρακονήματα στο αμάξωμα, ελαφρύτερο σύστημα εξάτμισης, ζάντες μαγνησίου, ακρυλικά παράθυρα και μπαταρία ιόντων λιθίου.
Στις επιλογές του επιπλέον εξοπλισμού μπορούμε να επιλέξουμε και ένα αεροδυναμικό πακέτο το οποίο βοηθάει ακόμη περισσότερο και σχεδόν μιμείται αυτό του αγωνιστικού. Κατασκευάζοντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο η Aston Martin είχε σαν στόχο να μπορέσει να δώσει την επιλογή της αγωνιστικής οδήγησης στους πελάτες της ούτως ώστε να μπορούν αν το επιθυμούν να μπουν σε μια πίστα και να το διασκεδάσουν.  

Από αυτή την εικόνα φαίνονται και τα ανθρακονήματα, χαμηλά στο αμάξωμα.

Από αυτή την εικόνα φαίνονται και τα ανθρακονήματα, χαμηλά στο αμάξωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN