Το Citroen C4 με το συγκεκριμένο μοτέρ είναι μία ολοκληρωμένη επιλογή.

Το Citroen C4 με το συγκεκριμένο μοτέρ είναι μία ολοκληρωμένη επιλογή.

Test: Citroen C4

41.113 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2016)

Το Citroen C4 αποκτά το νέο diesel κινητήρα των 120 ίππων του ομίλου PSA και ενισχύει την εικόνα του συνδυάζοντας την οικονομία που εκείνος του εξασφαλίζει με την κομψότητα που το διακρίνει.

What is new
Νέος Euro 6 diesel με 120 ίππους 
Καίει 5,4 λτ./100 χλμ.
Τιμή από 20.700 ευρώ
+ Aνεση ανάρτησης και καθισμάτων, κατανάλωση, επιδόσεις, σχεδίαση
- Μεγάλη στεφάνη τιμονιού, αίσθηση επιλογέα
Με νέο σύμμαχό του τον πολύ καλό και αποδοτικό κινητήρα των 120 ίππων BlueHDi, η Citroen ρίχνει εκ νέου το C4 στην μάχη της κατηγορίας φιλοδοξώντας να ενισχύσει την πορεία του στην αγορά. Μπορεί αυτός ο κινητήρας να έχει κατά 5 μόλις ίππους μεγαλύτερη απόδοση από τον προηγούμενο e-HDI είναι όμως πιο σύγχρονος καλύπτοντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6, ενώ με τις τιμές της απόδοσης και της ροπής του, αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά πετρελαιοκίνητα σύνολα στα 1,6 λίτρα. Τo Citroen C4 κατά τα άλλα και μετά την ανανέωση που δέχθηκε το περασμένο έτος, συνεχίζει να αποτελεί το πιο άνετο αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας προβάλλοντας επιπλέον στα κύρια χαρακτηριστικά του, την κομψή σχεδίαση μέσα και έξω, την καλή ποιότητα κατασκευής και τον πλούσιο εξοπλισμό.   
Εμφανισιακά το Citroen C4 είναι μοντέρνο και καλαίσθητο σχεδιαστικά. Τα νέα στοιχεία που ενσωματώθηκαν στο facelift μοντέλο το καλοκαίρι του 2015, είναι τα νέα πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED εμπρός και τα αντίστοιχα πιο τρισδιάστατης αισθητικής πίσω, καθώς και οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες.
 
Από 20.700 ευρώ
Η τιμή του Citroen C4 με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων BlueHDi των 120 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Feel, ανέρχεται στα 20.700 ευρώ. Η έκδοση Feel που αποτελεί την βασική για αυτό τον κινητήρα εξοπλιστική έκδοση, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων cruise control και διζωνικό κλιματισμό, ενώ το C4 1,6 BlueHDi 120 PS διατίθεται και στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Shine. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με το αυτόματο κιβώτιο EAT6 της Citroen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw