Αποκλειστικές εικόνες του νέου Audi Α5 coupe
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκλειστικές εικόνες του νέου Audi Α5 coupe

Scoop: Νεο Α5 Coupe

6.453 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2016)

Η δεύτερη γενιά Audi A5 Coupe θα παρουσιαστεί στις 2 Ιουνίου και σας δείχνουμε αποκλειστικές εικόνες.

Όπως ακριβώς και στο νέο A4, έτσι και η δεύτερη γενιά του Audi A5 θα βασιστεί πάνω στο καινούργιο πλαίσιο MLB Evo της VW.Τα χαρακτηριστικά του νέου Audi A5 είναι η βελτιωμένη του ακαμψία σε συνδυασμό με την μείωση του βάρους του λόγω του νέου MLB Evo πλαισίου.
Στο εμπρόσθιο τμήμα, πρωταγωνιστεί η πολυγωνική γρίλια της Audi, η οποία εδώ πλαισιώνεται από πιο επιθετικά φώτα τύπου LED. Ο προφυλακτήρας με τη σειρά του αλλάζει και έρχεται με μεγαλύτερες εισαγωγές, ώστε να τονιστεί και εδώ η επιθετικότητα του μοντέλου. 
Στο εσωτερικό αναμένουμε να δούμε το καινούργιο «Audi Virtual Cockpit», με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που χρησιμοποιεί την οθόνη των 12,3 ιντσών.
H νέα γενιά τού Audi A5 Coupe, θα παράγεται αποκλειστικά με turbo κινητήρες βενζίνης και diesel. Θα δούμε λοιπόν τις νεότερες εκδοχές των TFSI άμεσου ψεκασμού με χωρητικότητες από 2,0 λτ. , με πιθανή την επιλογή στα 1,8 λτ. Στην κορυφή της γκάμας αντί του ατμοσφαιρικού V8 των 4,2 λτ. του RS5, θα δούμε τον πιο νέο 4,0 λτ. V8 biturbo TFSI του Audi RS6. Στα diesel, οι επιλογές εδώ θα ξεκινούν και πάλι από τα 2,0 λτ., μέχρι και τα 3,0 λτ. του TDI V6 της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw