Τόσο ανοιχτή όσο και κλειστή, η C-Class Cabriolet παραμένει εντυπωσιακή σε εμφάνιση.

Τόσο ανοιχτή όσο και κλειστή, η C-Class Cabriolet παραμένει εντυπωσιακή σε εμφάνιση.

Mercedes C-Class Cabriolet

18.401 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2016)

Η πρώτη μεσαία ανοιχτή Mercedes έρχεται να βάλει και σε αυτή την κατηγορία δύσκολα στον ανταγωνισμό μέσω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, της πληρότητάς της και το υψηλό της κύρος.

What is new- Η πρώτη ανοιχτή C-Class- Από 1,6 λτ. με 156 ίππους - Υφασμάτινη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή- Στην Ελλάδα το καλοκαίρι
Η Mercedes συμπληρώνει την γκάμα της C-Class με την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της, την Cabriolet. Η ανοιχτή C-Class πατάει πάνω στην κουπέ έκδοση της σειράς και όπως και εκείνη διακρίνεται για την γοητευτική της εμφάνιση και τον πληρέστατο χαρακτήρα της σε όλα τα επίπεδα. Η νέα C-Class Cabriolet είναι μάλιστα και το πρώτο ουσιαστικά μεσαίο ανοιχτό αυτοκίνητο στην μακρόχρονη ιστορία της φίρμας σε τέτοιου είδους κατασκευές και έρχεται να αντιπαρατεθεί με τα αντίστοιχα πολυτελή κάμπριο αυτοκίνητα της BMW και της Audi (Σειρά 4 και Α5 αντίστοιχα).
«Ανοιχτή» πρόκληση
Όπως και η κουπέ C-Class έτσι και η κάμπριο, εμφανίζει ένα αν μη τι άλλο επιβλητικό και σαγηνευτικό αισθητικό προφίλ. Η έντονα επιβλητική της εικόνα απορρέει αρχικά από την δυναμική που της προσδίδουν οι έντονες γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμα, ενώ οι καμπύλες της και ιδίως η νέα αυτή καμπύλη που σχηματίζει η υφασμάτινη οροφή στο τελείωμά της, αρκούν για να δώσουν στο συνολικό αποτέλεσμα και την απαραίτητη εκλεπτυσμένη εικόνα. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι ιδιαίτερης σχεδίασης και λειτουργούν ως κοσμήματα στο σύνολο της αισθητικής της Cabriolet C-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto