Το feedback που θα πάρουν οι άνθρωποι της Ford από το Focus RS, θα κρίνει ουσιαστικά αν χρειάζεται κάτι ακόμα πιο δυνατό. Τότε ενδεχομένως να υπάρξει το Focus RS500, το ταχύτερο hatchback της ιστορίας

Το feedback που θα πάρουν οι άνθρωποι της Ford από το Focus RS, θα κρίνει ουσιαστικά αν χρειάζεται κάτι ακόμα πιο δυνατό. Τότε ενδεχομένως να υπάρξει το Focus RS500, το ταχύτερο hatchback της ιστορίας.

Focus RS500 υπό σκέψη;

7.110 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2016)

Στην Ford φημολογείται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να φτιάξουν το ακόμα πιο ισχυρό Focus RS500, ένα μοντέλο που θα αποτελέσει το ταχύτερο hatchback της ιστορίας.

Οι άνθρωποι της Ford φαίνεται πως σκέφτονται να φτιάξουν ένα ακόμα πιο κορυφαίο από το RS μοντέλο, το Focus RS500, το οποίο φιλοδοξούν να γίνει το ταχύτερο hatchback της ιστορίας της αυτοκίνησης.Λίγα είναι γνωστά για το μοντέλο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά, αμάξωμα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα, σφυρήλατα αλουμινένια μέρη της ανάρτησης και carbon φρένα. Από άλλες πηγές μαθαίνουμε πως το εσωτερικό θα απογυμνωθεί, ενώ θα τοποθετηθούν ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μπλοκέ διαφορικά.Κάτω από το καπό θα παραμείνει ο 2.3 EcoBoost κινητήρας, η απόδοσή του όμως θα ανέβει από τους 350 ίππους του «απλού» Focus RS. Αναβαθμισμένο αναμένεται να είναι και το κιβώτιο του διπλού συμπλέκτη. Στόχος των μηχανικών της Ford είναι να κερδίζουν ξεκάθαρα τα Audi RS3 και Mercedes-AMG A 45
Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του φημολογούμενου μοντέλου, θα το κρίνει η εμπορική πορεία του Focus RS και το κατά πόσο στην Ford θα κρίνουν πως οι πελάτες τους θέλουν κάτι ακόμα πιο δυνατό και γρήγορο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center