Δυο νέες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 1,6 και 2,0 λτ. παρουσιάστηκαν από την Jeep για το Renegade.

Δυο νέες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 1,6 και 2,0 λτ. παρουσιάστηκαν από την Jeep για το Renegade.

Jeep Renegade από 21.900

7.049 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2016)

Παράλληλα με την ανακοίνωση του προγράμματος Jeep Value, που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα, η Jeep παρουσιάζει στην Ελλάδα και δύο νέες εκδόσεις του Renegade.

Μαζί με την έλευση του προγράμματος «Jeep Value», το οποίο προσφέρει εγγυημένη και προσυμφωνημένη αξία επαναγοράς του Jeep σας, ανακοινώθηκαν από την εταιρεία και δυο νέες εκδόσεις του Renegade, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο εύκολη και προσιτή η αγορά, για όσους έχουν επιλέξει το μικρό SUV της μάρκας, για επόμενό τους αυτοκίνητο. 
Jeep Renegade diesel 1,6 Sport 4Χ2
Η νέα έκδοση Sport με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λτ. απόδοσης 120 ίππων προσφέρεται με υπερπλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αερόσακους, σύστημα Start & Stop, σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις και streaming μουσικής, θύρα USB, κλιματισμό A/C, ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών, χειριστήρια στο τιμόνι. Η τιμή αυτής της έκδοσης ξεκινά από τις 21.900 ευρώ.
Jeep Renegade diesel 2,0 λτ. Longtitude 4Χ4
Η έκδοση Longtitude με τον αποδοτικό και οικονομικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μάρκας, diesel κινητήρα 2,0 λτ. απόδοσης 140 ίππων, περιλαμβάνει, επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Sport, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος. Η τιμή αυτής της έκδοσης ξεκινά από τις 27.700 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto