Η DS Automobiles προσέθεσε τη νέα έκδοση Performance Line σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, τα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5. Προσφέρει σπορτίφ «ύφος», δίχως να το συνδυάζει με τεχνικές αλλαγές 
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η DS Automobiles προσέθεσε τη νέα έκδοση Performance Line σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, τα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5. Προσφέρει σπορτίφ «ύφος», δίχως να το συνδυάζει με τεχνικές αλλαγές – αναβαθμίσεις.

DS Performance Line

3.739 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2016)

Όσοι θέλουν το DS με σπορτίφ ύφος και πλούσιο εξοπλισμό, πλέον έχουν την επιλογή της νέας έκδοσης Performance Line, που προσθέτει η γαλλική εταιρεία σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Η DS Automobiles προσέθεσε τη νέα έκδοση Performance Line σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, τα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5. Προσφέρει σπορτίφ «ύφος», δίχως να το συνδυάζει με τεχνικές αλλαγές – αναβαθμίσεις. Το DS 3 Performance Line αποτελεί, δηλαδή, την προσιτή εναλλακτική επιλογή του DS 3 Performance των 205 ίππων. Ό,τι κάνουν δηλαδή οι Mercedes, VW και Ford με τις εκδόσεις AMG Line, R Line και ST Line αντίστοιχα.Η έκδοση Performance Line έρχεται με μια νέα παλέτα χρωμάτων, λεπτομέρειες σε μαύρη απόχρωση δύο τόνων, μαύρους γυαλιστερούς – πορφυρούς τροχούς, αντίστοιχης απόχρωσης καθρέπτες και τα σχετικά σηματάκια.Στο εσωτερικό, συναντάμε νέες επενδύσεις από δέρμα και ύφασμα Dinamica. Στα DS 3 και DS 5, υπάρχουν χρωματιστές ραφές στα καθίσματα, τις πόρτες, το ταμπλό, το τιμόνι και τον επιλογέα. Στα εμπρός καθίσματα υπάρχει το έμβλημα DS Performance Line, ενώ υπάρχει και η επιλογή για δέρμα Nappa.Τα DS 4 και DS 5 διαθέτουν μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ –όπως και το DS 3- έχουν εσωτερικό φωτισμό LED. Το παρόν δίνει και το τελευταίο σύστημα infotainment της εταιρείας, με οθόνη αφής, GPS και υπηρεσίες MirrorLink, Apple CarPlay και DS Connected Services.Η έκδοση Performance Line τοποθετείται ανάμεσα στις Elegance και Prestige, κοστίζοντας στην Αγγλία από 17.900 λίρες (DS 3). Το DS 4 ξεκινάει στο Ην. Βασίλειο από τις 21.600 λίρες, ενώ το DS5 από τις 30.000 λίρες. Οι παραγγελίες ξεκινούν αυτή την εβδομάδα.

Η έκδοση Performance Line έρχεται με μια νέα παλέτα χρωμάτων, λεπτομέρειες σε μαύρη απόχρωση δύο τόνων, μαύρους – πορφυρούς τροχούς και καθρέπτες, αλλά και τα σχετικά σηματάκια.

Η έκδοση Performance Line έρχεται με μια νέα παλέτα χρωμάτων, λεπτομέρειες σε μαύρη απόχρωση δύο τόνων, μαύρους – πορφυρούς τροχούς και καθρέπτες, αλλά και τα σχετικά σηματάκια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto