Στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπετε την πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το επερχόμενο Juke, χωρίς τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς πρόβολους. Το προτιμάτε έτσι ή όπως είναι το Juke που κυκλοφ

Στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπετε την πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το επερχόμενο Juke, χωρίς τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς πρόβολους. Το προτιμάτε έτσι ή όπως είναι το Juke που κυκλοφορεί;

Scoop: Νέο Nissan Juke

26.658 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2016)

Η δεύτερη γενιά του Nissan Juke είναι προ των πυλών και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εφοδιασμό του πρώτη φορά με τρικύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα. Δείτε τι άλλο αποκαλύπτεται για το Juke.

Το πρώτης γενιάς Nissan Juke έκανε ντεμπούτο το 2010 και αποδείχθηκε μια εξαιρετική εμπορικά κίνηση της ιαπωνικής εταιρείας, καθώς στην Ευρώπη είναι το 2ο μοντέλο σε πωλήσεις, ακριβώς πίσω από το Qashqai.
 
Η ιαπωνική μάρκα φαίνεται πως ετοιμάζει το διάδοχο μοντέλο, το οποίο λέγεται ότι θα ακολουθήσει την μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή, που έχει κληρονομήσει από το πρώτο μοντέλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Juke θα υιοθετήσει μια πιο «αιχμηρή» εικόνα, αντλώντας έμπνευση από το πρωτότυπο Gripz.
 
Νέα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως αναφέρουν πως το νέο Nissan Juke θα στηριχθεί στην πλατφόρμα CMF-B, όπως δηλαδή και τα Micra, Clio, Captur και Dacia Duster επόμενης γενιάς, ενώ θα λάβει ως «δάνειο» πολλά στοιχεία από την τρίτη γενιά του «αδελφού» μοντέλου Murano. Αυτή η υπόθεση στηρίζεται στα λόγια του Αντιπροέδρου του σχεδιαστικού και δημιουργικού τμήματος της Nissan, Shiro Nakamura, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το εξωτερικό του επερχόμενου μοντέλου θα είναι «πιο αιχμηρό και λιγότερο mainstream», χωρίς ωστόσο να χάσει το χαρακτήρα του Juke.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
 
Σε ότι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων το επερχόμενο Juke αναμένεται να διατίθεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας 1,6 και 1,5 λτ. αντίστοιχα με ιπποδύναμη που φτάνει μέχρι και 190 PS, ωστόσο την εμφάνιση του θα κάνει και ένας τρικύλινδρος 1.000άρης turbo βενζινοκινητήρας ενώ πολύ πιθανό είναι να προσφέρεται και σε υβριδική έκδοση συνδυαστικής ισχύος 109 ίππων.
 
Σημαντικά ενισχυμένο θα είναι και το τεχνολογικό «προφίλ» του νέου Juke, με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να είναι υπερπλήρης για τα μέτρα της κατηγορίας. Λέγεται, μάλιστα, πως θα διαθέτει κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών, αλλά και καταγραφέα δεδομένων λογικής «μαύρου κουτιού».
 
Τέλος, το ντεμπούτο του επερχόμενου Nissan Juke στις αγορές αναμένεται στα τέλη του 2017, αν και δημοσιεύματα πριν μικρό χρονικό διάστημα το τοποθετούσαν χρονικά εντός του 2018, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας, στο Sunderland της Αγγλίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto