Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel.

Οδηγούμε: Opel Mokka X

19.887 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2016)

Στα Χάιλαντς της Σκωτίας βρεθήκαμε για χάρη του ανανεωμένου Opel Mokka, το οποίο μαζί με το Χ στο όνομά του, απέκτησε νέα εμφάνιση, μοντέρνες τεχνολογίες και πιο αποδοτικούς κινητήρες σκοπεύοντας να συνεχίσει το εμπορικό του σουξέ.

What is new
Ανανέωση για το Opel Mokka
Νέο looκ και μοντέρνες τεχνολογίες
Νέος 1,4 turbo με 152 άλογα
Σε 4Χ2 και 4X4 εκδόσεις
Tέλος Οκτώβρη στην Ελλάδα
Η αγορά των compact crossover γνωρίζει στιγμές εμπορικής δόξας: Από τις 449.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη το 2012, μέτρησε πέρσι σχεδόν 3πλάσιες -κοντά στο 1,25 εκατομμύριο- ταξινομήσεις. Και μέσα στον οργασμό αυτόν, η Opel βρέθηκε με το κατάλληλο όχημα (το Opel Mokka καλέ) την κατάλληλη στιγμή (το 2012) και με 600.000 πωλήσεις κατάφερε να έχει το 14,7% από την πίτα της αγοράς. Αν αυτό δεν είναι εμπορικό σουξέ, τότε τι είναι; Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το πρώτο compact crossover της Opel, το Mokka. Σε μια πρωτότυπη ομολογουμένως κίνηση, η Opel άλλαξε λίγο και το όνομα του ανανεωμένου μοντέλου της, προσθέτοντας ένα Χ στο τέλος.
Το νέο Mokka X είναι η πρώτη σειρά μοντέλου που λανσάρει το διακριτικό «X» και το οποίο στο μέλλον θα δηλώνει τον περιπετειώδη και σκληροτράχηλο χαρακτήρα των σχετικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.
Ξεχωρίζει αμέσως
Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel, θυμίζοντας αρκετά το νέο Astra. Συγκεκριμένα παρατηρούμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φώτα και καινούργια μάσκα. Ανάλογες είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, όπου συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED σε σχήμα «διπλού φτερού», όπως και τα μπροστινά. Στο προφίλ του αμαξώματος διακρίνονται τα ανάγλυφα, κομψά χαρακτηριστικά του και οι σπορ λεπτομέρειες με τις μυώδεις και αθλητικές γραμμές, που αναδεικνύονται από την κλασική «λεπίδα της Opel». Νέα χρώματα, όπως τα Amber Orange και Absolute Red τονίζουν τη νέα εικόνα του Mokka X, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στο τέλος Οκτώβρη. Οι τιμές δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά δεν αναμένεται σημαντική προς τα επάνω διαφοροποίηση, με δεδομένο και τον πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό.

Αποτελεσματικότητα, ευχρηστία και ευελιξία προσφέρει το Μοkka X και μάλιστα σε  μεγάλο βαθμό, ακόμη και σε εκτός δρόμους διαδρομές.

Αποτελεσματικότητα, ευχρηστία και ευελιξία προσφέρει το Μοkka X και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και σε εκτός δρόμους διαδρομές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center