Δείτε παρακάτω video με το VW Tiguan R να στρίβει, με το γκάζι στο πάτωμα, στην πίστα του Nurburgring.

Δείτε παρακάτω video με το VW Tiguan R να στρίβει, με το γκάζι στο πάτωμα, στην πίστα του Nurburgring.

VW Tiguan R στο Ring +vid

15.224 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2016)

Την εμφάνιση του έκανε video, που δείχνει το νέο VW Tiguan R, σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring. Δείτε το να πηγαίνει με το γκάζι στο πάτωμα και μάθετε τις τελευταίες πληροφορίες.

Το εντελώς νέο, 2ης γενιάς, VW Tiguan λέγεται ότι έχει όλα τα φόντα για να ηγηθεί της κατηγορίας των compact οχημάτων ελεύθερου χρόνου, ενώ φημολογείται πως η γκάμα των εκδόσεων του θα πλαισιωθεί από την κορυφαία ισχυρή έκδοση R. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται μετά και την εμφάνιση ενός πιο μυώδους και «επιθετικού» σε εμφάνιση Tiguan στην πίστα του Nurburgring.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Στην περίπτωση που δεν είναι project κάποιου βελτιωτικού οίκου, το VW Tiguan R που συνέλαβε ο φακός στο Ring έχει διαφορετικά στοιχεία στη μάσκα, με το χαρακτηριστικό λογότυπο “R” να κοσμεί τη χρωμιωμένη γρίλια. Επιπλέον, παρατηρείται ανασχεδιασμένος ο εμπρός προφυλακτήρας με μεγαλύτερο κεντρικό αεραγωγό, καθώς επίσης και το ασημί χρώματος σπόιλερ, που ταιριάζει με τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών. Στο πίσω μέρος εντύπωση προκαλούν οι δυο διπλές απολήξεις της εξάτμισης, που βρίσκονται κάτω ακριβώς από τον μυώδη προφυλακτήρα.

Όσον αφορά τέλος, την «καρδιά» της κορυφαίας επερχόμενης έκδοσης του γερμανικού crossover, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται με τον δίλιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων, που συναντούμε και κάτω από το καπό του VW Golf R. Το λανσάρισμά του αναμένεται στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Γενεύη την άνοιξη του 2017, εκτός κι αν η μάρκα αποφασίσει να το παρουσιάσει λίγο αργότερα το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw