Αυτό είναι το ανανεωμένο SEAT Leon και οι διαφορές του είναι μάλλον δυσδιάκριτες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το ανανεωμένο SEAT Leon και οι διαφορές του είναι μάλλον δυσδιάκριτες.

Ανανεωμένο SEAT Leon

6.195 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2016)

Η SEAT παρουσίασε και επισήμως την ανανεωμένη έκδοση του Leon. Μία διακριτική ανανέωση που αφορά όλη την γκάμα αμαξωμάτων του ισπανικού μοντέλου και έχει να επιδείξει μία σειρά από αλλαγές τις οποίες θα δούμε πιο κάτω.

Η SEAT παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Leon η οποία έχει μία σειρά από αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή του, τον εξοπλισμό του αλλά και τα μοτέρ του και μάλιστα εντοπίζονται σε όλα τα αμαξώματα του Leon. 

Οι αλλαγές του ανανεωμένου SEAT Leon αφορούν όλα τα αμαξώματά του.

Οι αλλαγές του ανανεωμένου SEAT Leon αφορούν όλα τα αμαξώματά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ξεκινώντας από το σχεδιαστικό κομμάτι, πλέον τα φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω έχουν ελαφρώς ανασχεδιαστεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους προφυλακτήρες. Διαφοροποιημένη είναι και η μάσκα εμπρός, ενώ πλέον διατίθενται και ζάντες αλουμινίου σε νέα σχέδια. Ιδιαίτερης μνείας χρίζει η έκδοση XCELLENCE η οποία διαθέτει ενθέσεις χρωμίου στο αμάξωμα, μαρσπιέ και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Χαμηλών τόνων είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Έτσι, ταμπλό και πίνακας οργάνων δεν έχουν διαφοροποιηθεί, ενώ νέα είναι η έγχρωμη οθόνη αφής 8,0 ιντσών, από την οποία ο οδηγός μπορεί να χειριστεί το σύστημα πολυμέσων. Εξοπλιστικά, το SEAT Leon πλέον έχει να επιδείξει περισσότερα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας από ότι στο παρελθόν. 
Αλλαγές υπάρχουν και στην γκάμα των κινητήρων καθώς πλέον θα δούμε για πρώτη φορά κάτω από το καπό του Leon τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 TDI απόδοσης 115 ίππων (110 ίππων μέχρι τώρα). Την γκάμα συμπληρώνουν οι 1,0 λτ. βενζίνης turbo 115 ίππων, 1,2 TSI με 86 και 110 ίππους, 1,4 TSI με 125 ίππους και οι πετρελαιοκινητήρες 1.6 TDI με 90 ίππους και 2.0 TDI με 184 ίππους. Τέλος, θα υπάρχει και ο 1,4 λτ. TGI ο οποίος καίει φυσικό αέριο. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το ανανεωμένο SEAT Leon θα εφοδιάζεται με χειροκίνητα κιβώτιο 5 ή έξι σχέσεων με αυτόματο DSG έξι ή εφτά σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης 4Drive με Haldex 5ης γενιάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto