Στο σχέδιο του Χ-TOMI η Skoda Octavia RS έρχεται με διχρωμία στο αμάξωμα.

Στο σχέδιο του Χ-TOMI η Skoda Octavia RS έρχεται με διχρωμία στο αμάξωμα.

Έτσι θα είναι η Octavia RS;

8.144 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2016)

Μετά την ανανεωμένη Skoda Octavia, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν και την καυτή της έκδοση RS και ήδη υπάρχουν εικόνες για το πώς θα μπορούσε να είναι.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Skoda αποκάλυψε και επίσημα την ανανεωμένη Octavia, ωστόσο κράτησε κρυφή την καυτή της έκδοση με τα αρχικά RS. Πιθανότατα αυτό συνέβη επειδή η παραγωγή της, σύμφωνα με αναφορές του τύπου, θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2017. Αυτό βέβαια δεν πτοεί τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν τις δικές τους ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει, με τον πιθανό σχεδιασμό του τσέχικου μοντέλου.
Στη συγκεκριμένη εικόνα η Octavia RS facelift διαθέτει μπροστινή γρίλια μαύρου χρώματος, η οποία εμφανισιακά συμπληρώνετε από επίσης μαύρα καπάκια καθρεφτών και μαύρη οροφή. Το μαύρο έτσι δημιουργεί μια διχρωμία με το Race Blue χρώμα του σώματος του αυτοκινήτου. Στο σχέδιο επίσης βλέπουμε και νέες ζάντες αλουμινίου19 ιντσών, δάνειο από την Superb Sportline.
 
Εκτός από τη νέα μάσκα η Skoda Octavia RS θα διαθέτει επιπλέον προβολείς LED, λογικά ανανεωμένο πίσω προφυλαχτήρα και τέλος, ίσως δούμε και ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center