Το ανανεωμένο εσωτερικό της νέας Skoda Octavia έχει γίνει αρκετά πιο High-tech
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο εσωτερικό της νέας Skoda Octavia έχει γίνει αρκετά πιο High-tech

Ο «γκατζετάκιας» της Skoda

9.413 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2016)

Το νέο μοντέλο Skoda Octavia διαθέτει εξοπλισμό απόλυτα συμβατό στα smartphones, με το εσωτερικό του να ξεχωρίζει κυρίως για τη high-tech εμφάνιση και λειτουργία του. Δείτε τις φωτογραφίες και το video μέσα από το νέο μοντέλο.

Οι φαν της Octavia θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο με το αμάξωμα του νέου μοντέλου, στο οποίο ξεχωρίζουν τα διπλά εμπρός φώτα LED, τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα (επίσης σε τεχνολογία LED) και o νέος σχεδιασμός στους προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, αλλά και στις ζάντες αλουμινίου.

Στο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων, ξεχωρίζει η έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών

Στο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων, ξεχωρίζει η έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πλέον όμως, ήρθε η ώρα να δείτε και το ανανεωμένο εσωτερικό της νέας Skoda Octavia, το οποίο δεν έχει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή του ή σε χωροταξικά θέματα, αλλά έχει γίνει αρκετά πιο High-tech. Το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένο στο σύστημα πολυμέσων, το οποίο πλέον εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών, ενώ είναι διαθέσιμα και νέα συστήματα ασφάλειας όπως αυτά της αποφυγής πεζών, αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης και ανίχνευσης τυφλού σημείου. 
Ακόμα και η βασική έκδοση Swing μάλιστα, είναι απόλυτα συμβατή με τη λογική των smartphone, καθώς διαθέτει τα Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink, και SmartGate επιτρέποντας στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του αυτοκινήτου και άμεσα από το κινητό τους και αντίστροφα.
 
Τέλος, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του να πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλώδια για smartphones και tablets φόρτισης, η νέα Octavia θα είναι προαιρετικά διαθέσιμη και με λειτουργία ασύρματης φόρτισης, ενώ θα επιτρέπει και συνδεσιμότητα μέσω LTE και Wi-Fi hotspot.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw