Το Renegade Deserthawk υπόσχεται τις καλύτερες 4x4 ικανότητες της κατηγορίας του, καθώς είναι στάνταρ το Jeep Active Drive Low.

Το Renegade Deserthawk υπόσχεται τις καλύτερες 4x4 ικανότητες της κατηγορίας του, καθώς είναι στάνταρ το Jeep Active Drive Low.

Jeep Renegade Deserthawk

5.548 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

Το Jeep Renegade Deserthawk αντλεί έμπνευση από την έρημο, αλλά δεν σταματά μόνο στην εμφάνιση, καθώς εφοδιάζεται με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η αμερικάνικη εταιρεία, ενώ υπόσχεται πως δεν έχει αντίπαλο εκτός δρόμου.

Η Jeep ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Λος Αντζελες το Renegade Deserthawk, μία έκδοση που ουσιαστικά αποτελεί παραλλαγή της Τrailhawk και η οποία αντλεί έμπνευση από την έρημο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μπορεί να αποκτηθεί στις αποχρώσεις Alpine White, Anvil και Black ή στην εικονιζόμενη Mojave Sand που φέρει κατά αποκλειστικότητα. Διαθέτει μαύρους τροχούς 17 ιντσών, γραφικά στο καπό και στο πίσω τμήμα, rock rails και Trailer Tow Group.
 
Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα δερμάτινα καθίσματα, ραφές και λεπτομέρειες απόχρωσης Light Frost, πατάκια παντός καιρού και κάλυμμα του χώρου αποσκευών.
Στο δρόμο, το Renegade Deserthawk υπόσχεται τις καλύτερες 4x4 ικανότητες της κατηγορίας του, καθώς είναι στάνταρ το Jeep Active Drive Low. Επιπλέον, υπάρχει το σύστημα Selec-Terrain με την αποκλειστική λειτουργία Rock. Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 22,1 εκ., ενώ οι τροχοί «κρεμάνε» μέχρι και 20,6 εκ. Μπορεί να διασχίσει υδάτινο εμπόδιο βάθους 48,2 εκ., ενώ η ελκτική του ικανότητα ανέρχεται σε 907 κιλά.
 
Κάτω από το ζωγραφισμένο καπό του Deserthawk συναντάμε τον 2.4 Tigershark κινητήρα τεχνολογίας MultiAir2, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto