Χωρίς φανφάρες και με περιορισμένης έκτασης σχεδιαστικές αλλαγές εμφανίζεται το ανανεωμένο VW e-Golf.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χωρίς φανφάρες και με περιορισμένης έκτασης σχεδιαστικές αλλαγές εμφανίζεται το ανανεωμένο VW e-Golf.

Ανανεωμένο VW e-Golf

15.656 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2017)

Η είδηση στην ανανέωση του ηλεκτρικού Golf δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση. Αφορά στις νέες μπαταρίες και στον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, τα οποία εξασφαλίζουν την πολύ καλή -για ηλεκτρικό όχημα- αυτονομία των 300 χιλιομέτρων.

What is new
- Μικροαλλαγές στη σχεδίαση
- Με ηλεκτροκινητήρα 134 ίππων
- Αυτονομία 300 χιλιομέτρων
- Φόρτιση στο 80% σε 1 ώρα
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία, το μέλλον της αυτοκίνησης θα έχει έντονα ηλεκτρικό χαρακτήρα. Οι κατασκευαστές προκειμένου να φτιάξουν πιο «καθαρά» αυτοκίνητα στρέφονται στα ηλεκτρικά, κάτι βέβαια στο οποίο βοηθά και η ίδια η εξέλιξη της τεχνολογίας που έχει να κάνει με αυτά. Σύμφωνα, μάλιστα με τους αναλυτές, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κατέχουν το 2030 περίπου το 25 με 30% των πωλήσεων, την ώρα που σήμερα καταλαμβάνουν μόλις το 1,3%. Μιλάμε, δηλαδή, για μία τεράστια αύξηση τα επόμενα χρόνια! Αυτό φυσικά το γνωρίζουν οι εταιρείες και βλέπουμε από τώρα την στροφή τους προς αυτά. Οι περισσότερες, δηλαδή έχουν ήδη μια ηλεκτρική πρόταση, ενώ κάποιες βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά. Για παράδειγμα, η Mercedes έχει δική της εταιρεία παραγωγής μπαταριών, ενώ και η Volkswagen στοχεύει να φτιάξει αντίστοιχη γραμμή παραγωγής, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως η Volkswagen θα επενδύσει στο μέλλον πάρα πολύ στα ηλεκτρικά, καθώς εκτός από το να πιάσει τον παλμό της εποχής, θα πρέπει να ξεπεράσει και τα απόνερα του dieselgate. Απόδειξη το πόσο βάρος έδωσε στο νέο Volkswagen e-Golf, την ηλεκτρική δηλαδή έκδοση του αυτοκινήτου-καθρέπτη της… Ας το δούμε, λοιπόν, πιο αναλυτικά.

Οι μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες εξασφαλίζουν στο μοντέλο θεωρητική αυτονομία 300 χιλιομέτρων.

Οι μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες εξασφαλίζουν στο μοντέλο θεωρητική αυτονομία 300 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Διακριτικές ηλεκτρικές πινελιές
Όπως και στο προ ανανέωσης μοντέλο, οι αλλαγές της ηλεκτρικής έκδοσης σε σχέση με τη συμβατική είναι διακριτικές, αλλά τέτοιες ώστε να γίνεται φανερό πως πρόκειται για τη συγκεκριμένη e-εκδοχή. Πιο αναλυτικά, το e-Golf διαφοροποιείται από το απλό με την κλειστή μάσκα, η οποία διατρέχεται από μία μπλε ρίγα (χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών εκδόσεων της Volkswagen), τα φώτα ημέρας σε σχήμα C (τεχνολογίας LED), τις ειδικής σχεδίασης ζάντες, την πίσω αεροτομή και τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL