Η teaser φωτογραφία της Mercedes για την επερχόμενη GLA.

Η teaser φωτογραφία της Mercedes για την επερχόμενη GLA.

Mercedes GLA 2018: Πρώτη teaser photo

7.253 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Μια φωτογραφία για να διατηρήσει το buzz γύρω από την νέα GLA δημοσίευσε η Mercedes, η οποία απεικονίζει το μοντέλο του 2018.

Είναι ήδη γνωστό ότι σε λίγες ημέρες, στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, θα αποκαλυφθεί η νέα Mercedes GLA, η οποία θα υποστεί facelift και θα ντεμπουτάρει επίσημα, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σήμερα, δημοσιεύεται στον ειδικό τύπο του εξωτερικού η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, η οποία προέρχεται επίσημα από την γερμανική εταιρεία. Παρατηρώντας την φωτογραφία, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι οι διαφορές που διακρίνονται –τουλάχιστον στην παρούσα φάση- είναι πολύ μικρές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.
Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο εμπρός προφυλακτήρας είναι νέας σχεδίασης, ενώ αναμένεται και ο αντίστοιχος πίσω να είναι αλλαγμένος. Ακόμη, οι πληροφορίες μιλούν και για νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Για το εσωτερικό, πληροφορίες μιλούν για την τοποθέτηση μιας νέας οθόνης αφής 8 ιντσών, σε ένα σύστημα που θα διαθέτει Apple CarPlay και MirrorLink.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto