Έρχεται νέα 911GT3 RS 4,2L

Έρχεται νέα 911GT3 RS 4,2L

Νέο «τέρας» από την Porsche

3.971 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Η Porsche ετοιμάζει νέο μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό Boxer κινητήρα στα 4,2 λίτρα.

Οι φήμες όλο και πληθαίνουν σχετικά με νέο κινητήρα ισχύος 4,2 λίτρων στην facelifted Porsche 911 GT3 RS.Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για αύξηση του κυβισμού από τα 4,0 κυβικά στα 4,2 που θα έχει ως αποτέλεσμα και αύξηση ισχύος κατά περίπου 25 hp σε σχέση με τα 493 hp του τρέχοντος μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε μια τέτοια περίπτωση, η ανανεωμένη RS θα είναι και η πιο ισχυρή μέχρι σήμερα και δεν είναι απίθανο να δούμε τον τετράλιτρο κινητήρα της RS να αντικαθιστά τον 3,8 λίτρων flat 6 κινητήρα της 991.2 GT3.Όπως και να έχει η νέα GT3 RS θα έχει και αρκετές στιλιστικές τροποποιήσεις, με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theophilus Chin, να μας δίνει μια ιδέα για το πώς την φαντάζεται.

Αρχικά ονόμασε το μοντέλο GT3 RS 4.2 προσθέτοντας νέο σήμα στο πίσω μέρος και νέα πλαϊνά αυτοκόλλητα που υποδηλώνουν τον μεγαλύτερο κινητήρα. Επιπλέον, έχει προσθέσει νέες απολήξεις εξάτμισης στον πιο πρησμένο custom πίσω προφυλακτήρα και νέο διαχύτη. Το μόνο που δεν άλλαξε τέλος, είναι τα ανανεωμένα πίσω φώτα, που θα περιλαμβάνει τα νέα RS.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center