Μεγάλες αλλαγές στην επόμενη έκδοση του VW Golf GTi (εδώ απεικονίζεται το τρέχον μοντέλο).

Μεγάλες αλλαγές στην επόμενη έκδοση του VW Golf GTi (εδώ απεικονίζεται το τρέχον μοντέλο).

Golf GTI : Το ισχυρότερο όλων το 2020

8.269 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Με την βοήθεια ηλεκτροκινητήρα θα αυξάνεται η ισχύς του επερχόμενου Golf GTI, το οποίο αναμένεται σημαντικά ανανεωμένο και ισχυρότερο το 2020.

Ήδη γνωρίζουμε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, το 2020 θα σηματοδοτήσει την παρουσίαση της νεάς γενιάς του Golf και σήμερα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και για την έκδοση GTI. Το hatchback μοντέλο, το οποίο θα είναι στην 8η γενιά του, θα λάβει ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο, το οποίο θα παίζει ρόλο τόσο στην εξοικονόμηση καυσίμου, όσο και στην στιγμιαία αύξηση των επιδόσεών του –σαν την λειτουργία overboost -αλλαγές που θα εφαρμοστούν και στην hot έκδοσή του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο νέος συνδυασμός κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα θα είναι μέρος ενός ηλεκτρικού συστήματος 48 Volt που θα εξοπλίσει ολόκληρη την νέα γενιά του Golf. Οι αλλαγές αυτές θα καταστήσουν το επόμενο Golf GTI, το ισχυρότερο από όλα τα GTI παραγωγής μέχρι τώρα.

Αν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την απόδοσή του δεν έχουν γίνει γνωστές, ο Frank Welsch της VW αποκάλυψε ότι οι αρχικοί στόχοι είναι «παρόμοιοι με τους 264 ίππους της έκδοσης Clubsport». Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει να κάνει με την πιθανή κατάργηση του turbo στον κινητήρα των 2 λίτρων, ο οποίος θα εξοπλιστεί με ηλεκτρικό συμπιεστή αέρα, για βελτιωμένη απόκριση στις χαμηλότερες στροφές.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto