Η Ford δημοσίευσε ένα σύντομο teaser βίντεο για τη νέα γενιά του ζωηρού και διασκεδαστικού Fiesta ST.

Η Ford δημοσίευσε ένα σύντομο teaser βίντεο για τη νέα γενιά του ζωηρού και διασκεδαστικού Fiesta ST.

Teaser video με το νέο Fiesta ST

3.693 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Η Ford δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με το νέο Fiesta ST. Μυστήριο αποτελεί ο κινητήρας που θα φοράει, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η Ford κάτι ετοιμάζει. Πρόκειται για τη νέα γενιά του ζωηρού και διασκεδαστικού Fiesta ST, με τη Ford να δημοσιεύει ένα σύντομο teaser βιντεάκι με αφορμή την επίσημη εμφάνισή του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο αρκετά σύντομο βίντεο, βλέπουμε το νέο «διαβολάκι» της Ford, να παίζει κυνηγητό με ένα ποδήλατο, μέσα στη μονάδα παραγωγής  της εταιρείας στην Κολωνία. Εξωτερικά το αυτοκίνητο είναι καμουφλαρισμένο με μεμβράνη κάνοντας δύσκολο να ξεχωρίσουμε πολλές λεπτομέρειες.
 Αυτά που διακρίνουμε είναι νέες ζάντες και ένα νέο, τροποποιημένο bodykit. Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκε μια 5θυρη έκδοση του νέου ST που πιθανότατα θα είναι η μόνη διαθέσιμη έκδοση για την αγορά των ΗΠΑ. Αντίθετα, στις υπόλοιπες χώρες το πιο πιθανό είναι να είναι διαθέσιμη και 3θυρη έκδοση.

Από ότι φαίνεται, ο 1.600άρης κινητήρας θα πάει περίπατο και στη θέση του θα έρθει (ποιος άλλος;) ο 1.0 EcoΒoost. Αν σκέφτεστε πως το ST αποδίδει 182 ίππους και το ST200 όσους λέει το όνομά του, ενώ τα πιο δυνατά Fiesta με το 3κύλινδρο 1.000άρι σύνολο είναι τα Fiesta Red & Black Edition των μόλις 140 ίππων, έχουμε να σας πούμε το εξής: Ο 1.0 EcoΒoost έχει απόδοση 205 άλογα στα μονοθέσια της Formula Ford…

Όπως και να έχει, σε 2 μέρες από σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από τη φίρμα, οπότε δεν μένει κάτι από το να περιμένουμε. Δείτε το βίντεο: 
 
 
    

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green