Κάθε χρόνος και ένα βήμα εξέλιξης για τη C-class.

Κάθε χρόνος και ένα βήμα εξέλιξης για τη C-class.

Βροχή από C-class

5.443 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2017)

Facelift φέτος, coupe το 2018 και εντελώς νέα έκδοση το 2019 για τη C-class.

Αφού παρουσίασε στη Γενεύη την E-class Cabriolet και την G650 Landaulet, η Mercedes συνεχίζει με την εξέλιξη της C-class Coupe που θα λανσαριστεί το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Γερμανική εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει αργότερα μέσα στο 2017 στο facelift της C-class αλλά όσον αφορά τη δίπορτη έκδοση ίσως χρειαστεί να περιμένουμε το 2018.Οι αλλαγές που θα δούμε στο παραδοσιακά premium Γερμανικό μοντέλο, στον τομέα της εμφάνισης, θα είναι περιορισμένες με κυριότερη αυτή των LED φωτιστικών σωμάτων. Προς το παρόν, το μπροστινό τμήμα παραμένει καλυμμένο αλλά όσο θα πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του μοντέλου η εταιρεία θα προχωράει σε σταδιακές αποκαλύψεις.

Από τεχνολογική σκοπιά, ωστόσο, το facelift, θα φέρει σημαντικές αλλαγές. Φέτος η Mercedes θα επιστρέψει στους εξακύλινδρους εν σειρά κινητήρες. Οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν εξακύλινδρους κινητήρες τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου με τους πρώτους να επωφελούνται και από υβριδικά συστήματα.

Όσο για τους τετρακύλινδρους, η πιο σημαντική είσοδος είναι αυτή του δίλιτρου με τους 270 ίππους με ονομασία M264.Υπενθυμίζουμε ότι έχει επίσης εντοπιστεί να δοκιμάζεται η έκδοση κάμπριο της C-class.

Τέλος, η δίπορτη έκδοση της Mercedes-Benz C-class Facelift αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto