Οι τελευταίες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του VW Polo είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Shoeb Kalania.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τελευταίες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του VW Polo είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Shoeb Kalania.

Έρχεται νέο VW Polo

8.081 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2017)

Λίγες μέρες μετά τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου VW Polo έρχονται οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, από ανεξάρτητο σχεδιαστή, που μας δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο. Δείτε τις τώρα και μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε γι` αυτό.

Οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του VW Polo ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες νωρίτερα από τη μακρινή Ν. Αφρική, αποκαλύπτοντας τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος του μοντέλου. Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής της SRK Design, Shoeb Kalania, προχώρησε στη δημιουργία ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων, παίρνοντας ως βάση τις σχεδιαστικές γραμμές που εμφανίζονται σε αυτές.

Ο σχεδιαστής άντλησε στοιχεία από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του VW Polo που έκαναν την εμφάνισή τους στη Ν. Αφρική.

Ο σχεδιαστής άντλησε στοιχεία από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του VW Polo που έκαναν την εμφάνισή τους στη Ν. Αφρική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις από τα γνωστά πρότυπα της γερμανικής φίρμας, ακριβώς όπως εμφανίζονται και στις ψηφιακές εικόνες. Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με το μέγεθος του μοντέλου, το οποίο εμφανίζεται αυξημένο, ακολουθώντας την τάση που επικρατεί στην μικρή κατηγορία. Η μεγέθυνση έγινε εφικτή χάρη στη νέα πλατφόρμα MQB, στην οποία στηρίζεται και το Ibiza. Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει στην εταιρεία να μεγαλώσει τις εσωτερικές διαστάσεις του μοντέλου ώστε να βελτιώσει τους χώρους της καμπίνας, ενώ ταυτόχρονα θα το κάνει και ελαφρύτερο.

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων που θα εξοπλίζουν το νέο VW Polo, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαρτίζεται από 12 κινητήρες, δηλαδή δύο λιγότερους σε σχέση με την υπάρχουσα γκάμα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο θα περιλαμβάνει τρικύλινδρα (1.0 TSI) και τετρακύλινδρα (1.5 TSI 1.6 TDI) σύνολα συν ένα υβριδικό. Η κορυφαία έκδοση GTI θα χρησιμοποιεί τον 2.0 TSI με απόδοση άνω των 200 ίππων. Φαίνεται ότι η VW δε σκοπεύει να βγάλει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και είναι κατανοητό. Το υβριδικό σύνολο θα έλξει τους πελάτες που θέλουν κάποιας μορφής ηλεκτροκίνηση από το Polo συν ότι η VW έχει ξεχωριστά σχέδια για τα ηλεκτροκίνητα που έχουν στόχο το 2020 και στηρίζονται σε ξεχωριστή πλατφόρμα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις πηγές μας το νέο Polo θα κάνει το ντεμπούτο του τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στο εργοστάστιο της φίρμας στη Navarra της Ισπανίας. Το μοντέλο αναμένεται δε να παρουσιαστεί από τη γερμανική μάρκα στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά  τοποθετείται χρονικά πριν το τέλος του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center